01:06 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2019
ΣΥΡΙΖΑ

Ενημέρωση βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ για την πυρκαγιά στην Εύβοια

© Φωτογραφία : Menelaos Myrillas / SOOC
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
Καταστροφική πυρκαγιά στην Εύβοια (57)
0 0 0
Βρείτε μας

Η μεγάλη πυρκαγιά που μαίνεται ανεξέλεγκτη στην Εύβοια ξέσπασε τις πρώτες πρωινές ώρες και ήδη έχουν εκκενωθεί χωριά που απειλούνταν από τις φλόγες.

Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν επικοινωνήσει τηλεφωνικά με στελέχη της πυροσβεστικής και της γραμματείας Πολιτικής Προστασίας για να ενημερωθούν σχετικά με την πυρκαγιά που μαίνεται στην Εύβοια.

Αναλυτικά, η βουλευτής Άρτας, γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, πρ. υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη, με τον Αρχηγό της Πυροσβεστικής, ο βουλευτής Ευβοίας του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλης Αποστόλου, με τον Περιφερειακό Διευθυντή Πυροσβεστικής Στερεάς Ελλάδας και ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης, με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας.

Στην Εύβοια μεταβαίνουν, ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης, και ο βουλευτής Ευβοίας του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλης Αποστόλου. Μαζί τους μεταβαίνει κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ, για να συνδράμει με κάθε δυνατό τρόπο στην προσπάθεια των αρμοδίων Αρχών να αντιμετωπίσουν τη δύσκολη κατάσταση.

Θέμα:
Καταστροφική πυρκαγιά στην Εύβοια (57)
Tags:
φωτιά τώρα, φωτιά, δασική πυρκαγιά, πυρκαγιά, Εύβοια, ΣΥΡΙΖΑ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK