00:54 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2019
Ο Τάκης Θεοδωρικάκος

Θεοδωρικάκος για Εύβοια: Αποφύγαμε τα πολύ χειρότερα

© Φωτογραφία : Nikos Libertas / SOOC
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
Καταστροφική πυρκαγιά στην Εύβοια (57)
0 0 0
Βρείτε μας

Δόθηκε πολύ σκληρή μάχη χθες, αποφύγαμε τα πολύ χειρότερα, τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών, μετά από τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, για τη μεγάλη πυρκαγιά στην Εύβοια.

Συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη είχε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος και ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για την κατάσταση της φωτιάς στην Εύβοια

«Δόθηκε πολύ σκληρή μάχη χθες. Το καλό είναι ότι η μάχη αυτή δόθηκε συντονισμένα από όλες τις δυνάμεις: Από την πυροσβεστική, από την αυτοδιοίκηση, τον δήμο και την περιφέρεια που είχαν μια ξεχωριστή συμβολή για να μπορέσει να αντιμετωπιστεί μια πολύ δύσκολη κατάσταση και με τη βοήθεια των πολιτών πολύ συγκροτημένα, ψύχραιμα και αποτελεσματικά αντιμετώπισαν την όλη εξέλιξη», επεσήμανε ο κ. Θεοδωρικάκος, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ.

«Εκκενώθηκαν, όπως ξέρετε, τέσσερις οικισμοί, αποφύγαμε τα πολύ χειρότερα. Δεν είχαμε απώλειες σε ανθρώπινη ζωή και ευτυχώς δεν έχουν καταστραφεί σπίτια», επεσήμανε ακόμη. 

Σημειώνεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε συνάντηση νωρίτερα και με τον Ευρωπαίο επίτροπο για την Ανθρωπιστική Βοήθεια και τη Διαχείριση Κρίσεων Χρήστος Στυλιανίδης.

 

Θέμα:
Καταστροφική πυρκαγιά στην Εύβοια (57)
Tags:
Εύβοια, πυρκαγιά, φωτιά, Κυριάκος Μητσοτάκης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK