12:57 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η κα Θάνου έχει προσφύγει εναντίον της διάταξης για το ασυμβίβαστο μεταξύ του προέδρου της Επιτροπής Ανταγωνισμού και των αξιωμάτων στο κυβερνητικό επιτελείο.

Παράνομη θεωρεί η Βασιλική Θάνου την απομάκρυνσή της από την προεδρία της Επιτροπής Ανταγωνισμού, διαμηνύοντας ότι «θα περιμένει την απόφαση της δικαιοσύνης».

Η ίδια, μάλιστα, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «ΑΝΤ1», χαρακτήρισε τον εαυτό της ως «έκπτωτο πρόεδρο», ενώ διαβεβαίωσε ότι εφόσον δικαιωθεί δικαστικά, θα συνεργαστεί με τη νέα κυβέρνηση.

Αναφερόμενη στα αίτια της αποπομπής της, εξήγησε ότι αποτελεί πρόσωπο μη αρεστό στο Μαξίμου, ενώ έκανε λόγο για «εμπάθεια κύκλων της δικαιοσύνης».

Ξεκαθάρισε δε, ότι ουδέποτε υπήρξε κομματικό πρόσωπο και αυτό αποδείχθηκε κατά την οκτάμηνη θητεία της στην Επιτροπή Ανταγωνισμού.

Υπενθυμίζεται ότι η κα Θάνου έχει προσφύγει στην δικαιοσύνη, ζητώντας να κηρυχθεί παράνομη η διάταξη για το ασυμβίβαστο μεταξύ του προέδρου της Επιτροπής Ανταγωνισμού και των αξιωμάτων στο κυβερνητικό επιτελείο.

Σχετικά:

Γεωργιάδης για Θάνου: Να προσφύγει δικαστικά όπου νομίζει, δεν υπάρχει νομικός τρόπος να γυρίσει
Υπεγράφη η απόφαση απομάκρυνσης της Θάνου από την Επιτροπή Ανταγωνισμού
Στο ΣτΕ η Θάνου για την απομάκρυνσή της από την Επιτροπή Ανταγωνισμού
Tags:
διάταξη, Δικαιοσύνη, σύμβουλος, πρόεδρος, Κυβέρνηση, Κυβέρνηση, ΣτΕ, Συμβούλιο της Επικρατείας, Επιτροπή Ανταγωνισμού, Βασιλική Θάνου
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK