19:56 16 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Σειρά επαφών με παραγωγικούς και επιστημονικούς φορείς της Θεσσαλονίκης θα έχει σήμερα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος επισκέπτεται την πόλη της κεντρικής Μακεδονίας.

Στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται σήμερα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος θα έχει σειρά επαφών με φορείς και εκπροσώπους της πόλης.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. θα μεταβεί στη συμπρωτεύουσα το πρωί της Παρασκευής, καθώς στις 10:40 θα έχει σύσκεψη με παραγωγικούς φορείς και εκπροσώπους από τα Επιμελητήρια της Δυτικής, Ανατολικής και Κεντρικής Μακεδονίας.

Στις 12:15 το μεσημέρι, θα έχει σύσκεψη με επιστημονικούς φορείς, στην οποία θα συμμετέχουν εκπρόσωποι από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, το Διεθνές Πανεπιστήμιο, το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο - Παράρτημα Κεντρικής Μακεδονίας, το Οικονομικό Επιμελητήριο - Περιφερειακό Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας, το Τεχνικό Επιμελητήριο - Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας, τον Ιατρικό Σύλλογο, τον Οδοντιατρικό Σύλλογο, τον Φαρμακευτικό Σύλλογο, τον Δικηγορικό Σύλλογο, τον Συμβολαιογραφικό Σύλλογο, τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος και το Τεχνολογικό Πάρκο Θεσσαλονίκης.

Ο πρωθυπουργός αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα το απόγευμα.

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη, ο κ. Μητσοτάκης βρέθηκε στο Βερολίνο, όπου είχε διμερή συνάντηση με την Καγκελάριο, Άγκελα Μέρκελ.

Σχετικά:

Μητσοτάκης: Στο Βερολίνο έρχομαι με το αναπτυξιακό σχέδιο για την Ελλάδα
Καθιστοί Μέρκελ και Μητσοτάκης στην τελετή υποδοχής στο Βερολίνο
Τι είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα Γερμανικά στην Άνγκελα Μέρκελ - Βίντεο
Μητσοτάκης: Έχουμε πλεονέκτημα, δεν χρειάζεται να κάνουμε κωλοτούμπα
Tags:
πανεπιστήμια, Κεντρική Μακεδονία, Κυβέρνηση, πρωθυπουργός, Νέα Δημοκρατία, Θεσσαλονίκη, Κυριάκος Μητσοτάκης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK