23:57 14 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

«Σκευωρία» στην υπόθεση Novartis κατήγγειλε ο Ανδρέας Λοβέρδος, προσθέτοντας ότι οι εξελίξεις με την άσκηση ποινικής δίωξης είναι ο «τελευταίος σπασμός του Ρασπούτιν».

«Τελευταίο σπασμό του “Ρασπούτιν”» χαρακτήρισε ο Ανδρέας Λοβέρδος τις εξελίξεις στην υπόθεση Novartis και το νέο αίτημα για άρση της ασυλίας του ώστε να του ασκηθεί ποινική δίωξη για δωροδοκία.

«Η σκευωρία συνεχίζει να αποδίδει αποτελέσματα, χωρίς λόγο, αλλά με πολιτικούς σκοπούς και επιδιώξεις», δήλωσε ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ.

Παράλληλα, προχώρησε σε καταγγελίες για «κατάχρηση εξουσίας» προσθέτοντας ότι θα οδηγήσει τους υπευθύνους στη δικαιοσύνη.

«Δίνω λόγο τιμής, χωρίς πάθος, αλλά και χωρίς οίκτο, θα τους πάω μέχρι τον τελευταίο στο σκαμνί για αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος, μεταξύ των οποίων και για κατάχρηση εξουσίας», διαμήνυσε ο κ. Λοβέρδος, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Ο βουλευτής αναφέρθηκε σε στοιχεία που αποδεικνύουν τα λεγόμενά του. Όπως δήλωσε, ένας μάρτυρας χωρίς «κουκούλα» που χρησιμοποιήθηκε εναντίον του «είπε ότι πιέστηκε να καταθέσει ως μάρτυρας με κουκούλα». Επιπλέον, ο ίδιος μάρτυρας, σύμφωνα με τον κ. Λοβέρδο, του είπε ότι «πολλά από αυτά που φέρεται να είπε στην Εισαγγελία Διαφθοράς, τα είπε διαφορετικά εκείνος και άλλα έγγραφαν. Τέλος, «δεν του έδωσαν την κατάθεση του να την διαβάσει πριν την υπογράψει», κατήγγειλε ο κ. Λοβέρδος.

«Εδώ έχουμε έναν χειρισμό που δεν έχει δικαστικά χαρακτηριστικά. Θέλουν να με δολοφονήσουν πολιτικά, αλλά δεν θα τα καταφέρουν. Θα τους συντρίψω», υπογράμμισε ο ίδιος.

Αναφερθείς στην ασυλία του, είπε ότι θα ζητήσει την εκ νέου άρση παρότι δεν καταλαβαίνει γιατί ξαναζητείται μιας και τον Μάιο είχε γίνει το ίδιο.

«Εφόσον δόθηκε άδεια στην Δικαιοσύνη, δεν καταλαβαίνω γιατί ξαναζητείται. Εγώ πάλι το ίδιο θα ζητήσω», είπε.

Tags:
δωροδοκία, δίωξη, ποινική διαδικασία, ποινική έρευνα, άρση ασυλίας, ασυλία, Novartis, Ανδρέας Λοβέρδος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK