ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος εξαπέλυσε δριμεία πυρά προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία, με αφορμή τα πρωτογενή πλεονάσματα και τις μειώσεις φόρων.

Δριμεία επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Τζανακόπουλος, ο οποίος κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι «έχει ξεχάσει τις μεγάλες υποσχέσεις για μείωση των φόρων».

«Έχει ξεχάσει οποιαδήποτε δέσμευση περί μείωσης του πρωτογενούς πλεονάσματος και δεν υιοθετεί την πρόταση που είχαμε κάνει εμείς, ως προηγούμενη κυβέρνηση, που μπορούσε να δημιουργήσει χώρο 1% με μείωση του πρωτογενούς πλεονάσματος στο 2,5%» δήλωσε, μεταξύ άλλων, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Real FM».

Στο ίδιο πλαίσιο, παρατήρησε ότι η μείωση του πρωτογενούς πλεονάσματος «ξεχάστηκε» τόσο στο Παρίσι όσο και στο Βερολίνο, και μετατέθηκε για το 2021.

Δεν παρέλειψε, μάλιστα, να κατηγορήσει το κυβερνών κόμμα ότι «κάνει όλα τα χατίρια και ικανοποιεί όλα τα αιτήματα του ΣΕΒ».

Ειδική αναφορά έκανε και στο μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ, διαμηνύοντας ότι «παρά το γεγονός ότι πολλοί περίμεναν ή επιθυμούσαν να καταρρεύσει στις προηγούμενες εκλογές, έδειξε ότι είναι εδώ, είναι παρών, και αποτελεί τον έναν από τους δύο μεγάλους πόλους στην πολιτική αντιπαράθεση στη χώρα».

Περιγράφοντας, τέλος, τα επόμενα βήματα του αντιπολιτευόμενου κόμματος, προσέδωσε ιδιαίτερη σημασία στη συγκρότηση μίας ενιαίας επιτροπής ανασυγκρότησης, στην εκκίνηση μίας μεγάλης καμπάνιας για την προσέλκυση νέων μελών και στη διακήρυξη της πολιτικής κατεύθυνσης του κόμματος.

Σχετικά:

Τζανακόπουλος: Κρατήσαμε όρθια την κοινωνία με πολιτικές στήριξης της πλειοψηφίας
Τζανακόπουλος: Σήμερα αποφασίζουμε εμείς για τις κεντρικές πολιτικές
Τζανακόπουλος για άρση ασυλίας Πολάκη: Ήταν παρωδία, εάν θέλουν εκδίκηση να κάνουν Ειδικό Δικαστήριο
Tags:
Πλεόνασμα, Πρωτογενές πλεόνασμα, φοροελαφρύνσεις, φορολογικό, Φορολογία, ΝΔ, Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ, Κυριάκος Μητσοτάκης, Δημήτρης Τζανακόπουλος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK