11:24 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 01
Βρείτε μας

 «Η απόφαση της κυβέρνησης της ΝΔ και του κ. Μητσοτάκη για την απομάκρυνση και επανατοποθέτηση των αρχαιοτήτων στον σταθμό Βενιζέλου, αποτελεί ένα πισωγύρισμα», δήλωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Επίθεση στον πρωθυπουργό εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας, μετά την απόφαση της κυβέρνησης να προκρίνει τη λύση της απόσπασης και επανατοποθέτησης των αρχαιοτήτων στον σταθμό Βενιζέλου του Μετρό Θεσσαλονίκης.

 «Η απόφαση της κυβέρνησης της ΝΔ και του κ. Μητσοτάκη για την απομάκρυνση και επανατοποθέτηση των αρχαιοτήτων στον σταθμό Βενιζέλου, αποτελεί ένα πισωγύρισμα που στην πραγματικότητα σημαίνει ούτε αρχαία, ούτε μετρό», ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας μετά τη συνάντηση που είχε με μέλη της Κίνησης Πολιτών για την προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς.

​«Θα έλεγε κανείς ότι πρόκειται για μία γκάφα για μια προχειρότητα από την πλευρά του πρωθυπουργού, ο οποίος ήρθε στη ΔΕΘ και έδωσε "πάσα" στον νέο εθνικό εργολάβο παραδεχόμενος καθυστερήσεις που δεν υπάρχουν. Εγώ θα έλεγα ότι δεν πρόκειται για γκάφα, ούτε για προχειρότητα, ούτε για ερασιτεχνισμό, αλλά πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό και ωραία δώρο στο νέο εθνικό εργολάβο», συμπλήρωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Tags:
Μετρό Θεσσαλονίκης, Μετρό, Αλέξης Τσίπρας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK