08:39 09 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας ανέφερε κατά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στη ΔΕΘ ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ασκήσει μαχητική αντιπολίτευση.

Για κάλπες στο τέλος της δεκαετίας – αντί τετραετίας – μίλησε εκ παραδρομής ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στη ΔΕΘ την Κυριακή.

Σε ερώτηση για το αν θα ζητήσει πρόωρες εκλογές, είπε ότι «η ίδια η ζωή και η φυσικά η κυβέρνηση που έχει την πρωτοκαθεδρία των κινήσεων και ο πρωθυπουργός θα διαμορφώσουν τους όρους και τις προϋποθέσεις για να δούμε αν οι εκλογές θα γίνουν νωρίτερα ή στο τέλος της δεκαετίας».

«Αυτό δεν μπορεί κανείς να το απαντήσει σήμερα», πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας, με δημοσιογράφους που βρίσκονταν στην αίθουσα να τον διορθώνουν.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης είπε «τετραετία, όχι δεκαετία», με τον κ. Τσίπρα να διερωτάται «τετραετία δεν είπα;».

«Της τετραετίας, της τετραετίας» συνέχισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας ότι «αυτό είναι κάτι που θα το δείξει η ίδια η ζωή».

Στο σαρδάμ του κ. Τσίπρα σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, ο οποίος σημείωσε μεταξύ άλλων ότι «η κυβέρνηση αφήνει στο παρελθόν (σ.σ. τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ) και συνεχίζει να εργάζεται σκληρά για το μέλλον. Για να βελτιώνει τη ζωή όλων των Ελλήνων κάθε χρόνο. Όχι μόνο μέχρι το 2023, αλλά και μέχρι το 2029 όπως "ευχήθηκε" και ο κ. Τσίπρας».

Σχετικά:

Πέτσας: Κουρασμένος ακόμη και στα ψέματα ο Τσίπρας
Τσίπρας: Θα ασκήσουμε μαχητική αντιπολίτευση
Τσίπρας στη ΔΕΘ: Δίνουν λίγα στους πολλούς και πολλά στους λίγους - Βίντεο
Πέτσας: Παραμένει αδιόρθωτος ο Τσίπρας
Tags:
συνέντευξη Τύπου, ΔΕΘ, 84η ΔΕΘ, Αλέξης Χαρίτσης, Αλέξης Τσίπρας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK