02:43 01 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Στο στόχαστρο αγνώστων βρέθηκαν, τις πρώτες πρωινές της Δευτέρας, γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στον Άλιμο και την Άνω Γλυφάδα. Πριν από μερικές ημέρες στο στόχαστρο αγνώστων είχαν βρεθεί τα γραφεία του κόμματος στην Πεύκη, αλλά και στο Νέο Ηράκλειο.

«Για πέμπτη φορά μέσα σε λίγες μέρες, αυτή τη φορά σε Άλιμο και Γλυφάδα, τα γραφεία του κόμματός μας δέχτηκαν επίθεση από αγνώστους», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή τις επιθέσεις σε γραφεία του κόμματος τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας.

Η ΝΔ υπογραμμίζει ότι «δεν πρόκειται να φοβηθεί κανέναν», καθώς και ότι «θα συνεχίσει ακόμα πιο αποφασιστικά την μάχη κατά της ανομίας ώστε το αίσθημα της ασφάλειας να εμπεδωθεί παντού».

Υπενθυμίζεται ότι στόχαστρο αγνώστων βρέθηκαν, τις πρώτες πρωινές της Δευτέρας γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στον Άλιμο και την Άνω Γλυφάδα.

Οι δράστες προκάλεσαν υλικές ζημιές ενώ, μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει ανάληψη ευθύνης.

Σημειώνεται ότι πριν από μερικές ημέρες στο στόχαστρο αγνώστων είχαν βρεθεί τα γραφεία του κόμματος στην Πεύκη, όπου εξερράγησαν γκαζάκια, αλλά και στο Νέο Ηράκλειο, όπου άγνωστοι πέταξαν μπογιές.

Σχετικά:

Επιθέσεις σε υποκαταστήματα τραπεζών και σε γραφεία της Ν.Δ.
Tags:
Γλυφάδα, Άλιμος, γραφείο, ΝΔ, επιθέσεις
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK