00:02 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2019
Συνέδριο της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής

Υπόθεση Novartis: Προανακριτική για Παπαγγελόπουλο εισηγείται το ΚΙΝΑΛ

© Φωτογραφία : George Vitsaras / SOOC
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Τη σύσταση Ειδικής Επιτροπής Προκαταρκτικής Εξέτασης θα προτείνει η Νέα Δημοκρατία για τον πρώην αναπ. υπουργό Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής εισηγείται το Κίνημα Αλλαγής σύμφωνα με τον γραμματέα της ΚΟ του κόμματος Βασίλη Κεγκέρογλου που εκτιμά ότι υπάρχουν σαφείς ενδείξεις για παραθεσμικές ενέργειες του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.

Σε δήλωσή του ο κ. Κεγκέρογλου κατηγορεί τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ για σκοπιμότητες και ζητά πλήρη διαφάνεια διαφωνώντας για το ενδεχόμενο αναρμοδιότητας της Επιτροπής και παραπομπής στη Δικαιοσύνη.

«Ο καβγάς Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ πριν καν λάβουν γνώση του περιεχομένου της δικογραφίας αποδεικνύει τις σκοπιμότητες τους να αντιμετωπίσουν τις εσωκομματικές τους διαφωνίες» αναφέρει.

Νωρίτερα ο γραμματέας ΚΟ της ΝΔ είχε δηλώσει ότι «σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας υφίστανται σαφείς ενδείξεις για τέλεση αδικημάτων από τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης κ. Παπαγγελόπουλο. Γι' αυτό τον λόγο η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ θα προτείνει τη συγκρότηση Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για Διενέργεια Προκαταρκτικής Εξέτασης αναφορικά με τον κ. Παπαγγελόπουλο».

 

Tags:
Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, Βουλή, Novartis, Κίνημα Αλλαγής
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK