10:22 07 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 01
Βρείτε μας

Η Ντόρα Μπακογιάννη μαγείρεψε γιουβέτσι και μελιτζάνες για διακομματικό δείπνο στο σπίτι της με καλεσμένους μεταξύ άλλων τον Παπανδρέου και τον Κατρούγκαλο.

Δείπνο με καλεσμένους πολιτικούς από διάφορα κόμματα διοργάνωσε η Ντόρα Μπακογιάννη στο σπίτι της, πριν μερικές ημέρες.

Καλεσμένοι ήταν ο Γιώργος Παπανδρέου, ο Γιώργος Κατρούγκαλος, η Λιάνα Κανέλλη, ο Δημήτρης Καιρίδης, η Φωτεινή Πιπιλή, όπως δήλωσε ο κ. Καιρίδης. Σύμφωνα με δημοσίευμα, καλεσμένοι ήταν ακόμη ο Ευριπίδης Στυλιανίδης και ο Θόδωρος Ρουσόπουλος. Πρόκειται ουσιαστικά για τους βουλευτές – μέλη της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης που συνεδριάζει στα τέλη του μήνα.

Στο διακομματικό δείπνο η κ. Μπακογιάννη είχε μαγειρέψει γιουβέτσι και μελιτζάνες, με καλεσμένους της να δηλώνουν ότι το μενού ήταν εξαιρετικό και ότι η πρώην υπουργός είναι πολύ καλή μαγείρισσα.

«Η κ. Μπακογιάννη είναι επικεφαλής της ομάδας και αποφάσισε να κάνει αυτό το τραπέζι για να συζητήσουμε για τη γραμμή που πρέπει να έχουμε. Η κουβέντα ήταν εντελώς θεσμική και σε εξαιρετικό κλίμα», είπε ο Δημήτρης Καιρίδης, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Ερωτηθείσα για την υποδοχή του Γιώργου Παπανδρέου από την κ. Μπακογιάννη, η Φωτεινή Πιπιλή υπενθύμισε ότι οι δύο τους γνωρίζονται από παιδιά. «Ήταν πραγματικά πολύ συγκινητικό και ευχάριστο», είπε για το δείπνο η κ. Πιπιλή, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha.

Για το μενού, είπε ότι «δεν μας είχε ντολμαδάκια».

«Είχα προετοιμαστεί γιατί εγώ δεν είμαι του πολύ φαγητού, είμαι του καλού φαγητού και επειδή στην κ. Μπακογιάννη τρώμε εξαιρετικά. Ντολμαδάκια δεν είχε, αλλά είχε κάτι μελιτζάνες...» περιέγραψε.

Χαρακτήρισε τέλος τη Ντόρα Μπακογιάννη «πολύ καλή μαγείρισσα» καθώς ασχολείται με την κουζίνα.

Tags:
Λιάνα Κανέλλη, Χρήστος Στυλιανίδης, Φωτεινή Πιπιλή, Δημήτρης Καιρίδης, μαγειρική, δείπνο, Γιώργος Παπανδρέου, Γιώργος Κατρούγκαλος, Ντόρα Μπακογιάννη
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK