17:33 29 ΜΑΡΤΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Στον Άρειο Πάγο κατέθεσε το προηγούμενο διάστημα και ο πρώην υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος φέρεται να κατονόμασε τον λεγόμενο «Ρασπούτιν».

Για την υπόθεση της Novartis καταθέτει σήμερα στις 10:00 το πρωί ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας.

Η κατάθεση του κεντρικού τραπεζίτη αφορά τη διερεύνηση ενδεχόμενης σκευωρίας και πιθανής παρέμβασης στο έργο της δικαιοσύνης, προκειμένου να ασκηθούν διώξεις σε πολιτικά πρόσωπα.

Την προηγούμενη εβδομάδα, στον Άρειο Πάγο κατέθεσε και ο πρώην υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος φέρεται να κατονόμασε τον λεγόμενο «Ρασπούτιν».

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, ο περίφημος «Ρασπούτιν» είναι το πρόσωπο, το οποίο ενορχήστρωσε τη φερόμενη σκευωρία.

Ο κ. Λοβέρδος, στην κατάθεσή του, φέρεται να κατονόμασε τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, ως το άτομο με το προσωνύμιο «Ρασπούτιν».

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση της Novartis είχε πραγματοποιηθεί εξεταστική επιτροπή για 10 πολιτικά πρόσωπα. Αφού η υπόθεση επέστρεψε στη δικαιοσύνη, αποφασίστηκε το κλείσιμο της δικογραφίας για την πλειοψηφία των εμπλεκομένων.

Ανάμεσα στα 10 πολιτικά πρόσωπα συγκαταλεγόταν και το όνομα του κ. Στουρνάρα.

Tags:
υπουργείο Δικαιοσύνης, Υπουργείο Δικαιοσύνης, Βουλή, Βουλή, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, Γιάννης Λοβέρδος, υπόθεση, Δικαιοσύνη, Novartis, Τράπεζα της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK