ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Το σχέδιο της κυβέρνησης της ΝΔ είναι η κατάργηση όλου του κανονιστικού πλαισίου που ρυθμίζει την αγορά εργασίας, επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του.

Σε κινητοποίηση καλεί ο ΣΥΡΙΖΑ, αύριο - οπότε και έχει προκηρυχθεί η 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ

Ο ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει «πυρά» κατά της κυβέρνησης, σημειώνοντας ότι «από τις πρώτες κιόλας μέρες της θητείας της, η κυβέρνηση Μητσοτάκη έδειξε τις διαθέσεις της για τον τρόπο που αντιμετωπίζει τους εργαζόμενους και τα δικαιώματά τους».

«Με αποφάσεις και τροπολογίες της τελευταίας στιγμής ξήλωσε μια σειρά ρυθμίσεων που είχαν νομοθετηθεί από την κυβέρνηση της Αριστεράς για την προστασία και την αξιοπρέπεια του κόσμου της εργασίας», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ακόμη ο ΣΥΡΙΖΑ. 

Όπως τονίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «με το νέο πολυνομοσχέδιο για την ανάπτυξη, καθίσταται οφθαλμοφανές πως το σχέδιο της κυβέρνησης της ΝΔ είναι η κατάργηση όλου του κανονιστικού πλαισίου που ρυθμίζει την αγορά εργασίας, αφού μετατρέπει τις συλλογικές συμβάσεις σε διακοσμητικό στοιχείο».

«Η απάντηση του κόσμου της εργασίας θα είναι αποφασιστική», σημειώνει και καταλήγει: «Καλούμε όλες & όλους στην κινητοποίηση των συνδικάτων, την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου, να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα στα σχέδια της Κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη και του ΣΕΒ».

 

Tags:
ΣΥΡΙΖΑ, ΑΔΕΔΥ, 24ωρη απεργία, απεργία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK