18:18 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ανακοίνωση για τα 30 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία. «Η στάση του στο δημόσιο βίο και οι αγώνες του για τη δημοκρατία συνεχίζουν να μας εμπνέουν», γράφει μεταξύ άλλλων.

«Κατάφεραν να διακόψουν το νήμα της ζωής του αλλά δεν κατάφεραν να σβήσουν τις ιδέες του», γράφει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία για την επέτειο της δολοφονίας του Παύλου Μπακογιάννη. 

Σήμερα, συγκεκριμένα, συμπληρώνονται 30 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη που έπεσε νεκρός από τη δράση της «17 Νοέμβρη», και η ΝΔ εξέδωσε ανακοίνωση για να τιμήσει τη μνήμη του.

«Τριάντα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από εκείνη την ημέρα που οι δολοφόνοι της 17Ν σκότωσαν τον Παύλο Μπακογιάννη. Κατάφεραν να διακόψουν το νήμα της ζωής του αλλά δεν κατάφεραν να σβήσουν τις ιδέες του», αναφέρει ειδικότερα το κυβερνών κόμμα.

Και συνεχίζει: «Η στάση του στο δημόσιο βίο και οι αγώνες του για τη δημοκρατία συνεχίζουν να μας εμπνέουν».

Σε ανάρτησή του στο Facebook ο Κώστας Μπακογιάννης, έγραψε: «Τριάντα χρόνια τώρα, κάθε μέρα, σκέφτομαι διαρκώς ένα πράγμα. Αν σε κάνω υπερήφανο. Ελπίζω να τα καταφέρνω».

Tags:
17 Νοέμβρη, δολοφονία, Νέα Δημοκρατία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK