23:22 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Στην πολιτική διακήρυξη που θα αποτελέσει προσκλητήριο για την ένταξη νέων μελών, αναφέρονται τα μέλη, στη σημερινή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Συνεχίζονται σήμερα, με τοποθετήσεις των μελών, οι εργασίες της δεύτερης ημέρας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Η συζήτηση ξεκίνησε το πρωί και επικεντρώθηκε στην πολιτική συγκυρία, σύμφωνα με πηγές του κόμματος και όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ και εν συνεχεία, οι τοποθετήσεις των μελών κινούνται γύρω από την πολιτική διακήρυξη, η οποία θα αποτελεί ένα προσκλητήριο για την ένταξη νέων μελών.

Πρόκειται, συγκεκριμένα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, για ένα προσκλητήριο που εξηγεί τους λόγους, για τους οποίους πρέπει κάποιος να εγγραφεί. Ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως διαμηνύεται, ενδιαφέρεται όχι μόνο να εκφράσει αυτούς που το ψήφισαν, αλλά και να παρέμβει στους μαζικούς χώρους για τη διαμόρφωση μιας προοδευτικής πλειοψηφίας.

Το κείμενο αναφέρεται, ακόμη, στην πολιτική συγκυρία κατά τους πρώτους μήνες διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, στο πού βρίσκονται οι συσχετισμοί δυνάμεων στην Ευρώπη, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δίδεται και στην οικολογία και στην κλιματική κρίση.

Εν τω μεταξύ, ο εκπρόσωπος Τύπου Αλέξης Χαρίτσης, κατά την τοποθέτηση του, μίλησε για την ψηφιακή πλατφόρμα που θα χρησιμοποιηθεί για την online εγγραφή των νέων μελών, η οποία θα μπορεί να είναι έτοιμη περί τα μέσα Οκτωβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ για να εγκρίνει την πολιτική διακήρυξη του κόμματος

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τις εκλογές μέχρι σήμερα εγγραφεί πάνω από 5.000 μέλη.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Σταθάκης που αναλαμβάνει συντονιστής της Επιτροπής Προγράμματος, η οποία θα αναλάβει να ετοιμάσει το πρόγραμμα της προοδευτικής διακυβέρνησης, παρουσίασε τις βασικές πτυχές σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα.

Tags:
Αλέξης Τσίπρας, Κεντρική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ, ΣΥΡΙΖΑ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK