19:01 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Στη σημερινή 24ωρη απεργία αναφέρθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζοντας ότι «απεργούν οι λίγοι και ταλαιπωρούνται οι πολλοί». Το μήνυμα του πρωθυπουργού στο Facebook.

Σε μήνυμα που ανήρτησε στο Facebook για τη σημερινή 24ωρη απεργία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε ότι «απεργούν οι λίγοι και ταλαιπωρούνται οι πολλοί», ενώ παρατήρησε ότι οι Έλληνες «κουράστηκαν» από «πρακτικές περασμένων δεκαετιών».

«Για μία ακόμη φορά, απεργούν οι λίγοι και ταλαιπωρούνται οι πολλοί!» ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός απέδωσε τη σημερινή 24ωρη απεργία που συνοδεύτηκε από «χειρόφρενο» σε μετρό και άλλα Μέσα Μεταφοράς, στο γεγονός ότι κάποιοι «επαγγελματίες του συνδικαλισμού» αντιδρούν στη διαφάνεια.

Συνεχίζοντας, κατηγόρησε τους συνδικαλιστές ότι έχουν χάσει την επαφή με τους εργαζομένους και δεν καταλαβαίνουν ότι και οι εργαζόμενοι θέλουν μεγαλύτερη συμμετοχή και δημοκρατία στη λήψη αποφάσεων.

Υπερασπιζόμενος το νομοσχέδιο που φέρνει η κυβέρνηση και οδήγηση στην κήρυξη της απεργίας, ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι υπάρχουν προβλέψεις ώστε τα σωματεία να είναι αντιπροσωπευτικά και οι αποφάσεις να παίρνονται πλειοψηφικά, ακόμη και με ηλεκτρονική ψηφοφορία, όπως προβλέπεται προαιρετικά.

«Στέκομαι στο πλευρό των εκατομμυρίων πολιτών που σήμερα δοκιμάζονται γιατί έτσι το θέλησε μια μειοψηφία», πρόσθεσε.

Εκτίμησε δε, ότι οι Έλληνες κουράστηκαν «να δοκιμάζονται από πρακτικές περασμένων δεκαετιών» και συμπλήρωσε ότι «είναι καιρός να πάμε μπροστά. Και θα πάμε!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Tags:
απεργία, 24ωρη απεργία, Κυριάκος Μητσοτάκης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK