11:39 01 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Την ερχόμενη Τρίτη αναμένεται να πραγματοποιηθεί στη Βουλή η συζήτηση για συγκρότηση ειδικής επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης για τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Στη Βουλή την Τρίτη 8 Οκτωβρίου θα γίνει στη Βουλή η συζήτηση της πρότασης 30 βουλευτών της ΝΔ για τη συγκρότηση ειδικής επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης για τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο αναφορικά με την υπόθεση NOVARTIS, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Υπενθυμίζεται πως την Πέμπτη έληξε η προθεσμία, που ορίζεται από τον Κανονισμό της Βουλής, για κατάθεση πρότασης να παραπεμφθεί η βασιμότητα των κατηγοριών σε τριμελές γνωμοδοτικό συμβούλιο.

Η παραπάνω δυνατότητα δεν αξιοποιήθηκε από κάποιο κόμμα της αντιπολίτευσης και έτσι ο πρόεδρος της Βουλής όρισε την ημερομηνία διεξαγωγής της συζήτησης επί της προτάσεως της ΝΔ.

Η συζήτηση αναμένεται να ξεκινήσει στις πέντε το απόγευμα της Τρίτης και κατά τη διάρκεια της διαδικασίας θα έχει τη δυνατότητα να μιλήσει ο κ. Παπαγγελόπουλος ή να επιλέξει να αποστείλει υπόμνημα.

Η συζήτηση πιθανότατα θα ολοκληρωθεί λίγο πριν ή λίγο μετά τα μεσάνυχτα και θα ακολουθήσει μυστική ψηφοφορία.

Tags:
Novartis, ψηφοφορία, Νέα Δημοκρατία, προκαταρκτική εξέταση, Βουλή, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK