ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

«Σε αυτόν τον πόλεμο μπλέχτηκα χωρίς να το θέλω», είπε ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, αναφερόμενος στην υπόθεση Novartis για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τον ρόλο του.

Επιβεβαιώθηκα πλήρως ότι η σημερινή κυβέρνηση για λόγους πολιτικής σκοπιμότητας υποκύπτει στον εκβιασμό Σαμαρά, σημείωσε ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, σχολιάζοντας την απόφαση της Βουλής για σύσταση προανακριτικής επιτροπής

Όπως είπε ο ίδιος μιλώντας στο OPEN, η κυβέρνηση σκοπεύει να ολοκληρώσει την πολιτική δίωξη σε βάρος του και τη μόνη πολιτική σκευωρία που είναι υπαρκτή στην υπόθεση αυτή, όπως είπε. Ακόμη, τόνισε ότι η Νέα Δημοκρατία κάνει διπλό λάθος, καθώς πρώτον, όπως επεσήμανε ο κ. Παπαγγελόπουλος, ο ίδιος θα δικαιωθεί. Σε ό,τι αφορά το δεύτερο λάθος, ο ίδιος είπε το 2019 δεν είναι 1993, συμπληρώνοντας ότι ο κ. Σαμαράς δεν τολμάει και δεν μπορεί να ρίξει τη σημερινή κυβερνηση.

Ανεφρόμενους στις σχέσεις του με τον Αντώνη Σαμαρά και την Ελένη Ράικου, είπε ότι ήταν καλές. 

«Από εμένα δεν άλλαξε τίποτα, μάλλον τώρα έχει αλλάξει μετά την ανηλεή επίθεση που δέχομαι, είμαι υποχρεωμένος να αμυνθώ», δήλωσε.

Έκαν λόγο για έναν «ολοκληρωτικό βρώμικο πόλεμο» σε βάρος του. 

Δεν σκοπεύω να συνθηκολογήσω, ούτε θέλω να νικηθώ, επεσήμανε ακόμη, ενώ προσέθεσε: «Σε αυτόν τον πόλεμο μπλέχτηκα χωρίς να το θέλω. Αυτό που λέω ισχύει για τον κ. Σαμαρά και την κ. Ράικου και για όσους τολμήσουν να συμπαραταχθούν μαζί τους». 

«Έχω συναντηθεί πολλές φορές με τον κ. Σαμαρά», ανέφερε, συμπληρώνοντας ότι «και στο σπίτι του έχω πάει και σε ταβέρνες έχουμε βγει». Σε ό,τι αφορά το περιεχόμενο των συναντήσεων, είπε ότι ήταν ποικίλο. 

«Ο κ. Σαμαράς μόλις στριμώχνεται κάνει μηνύσεις. Εγώ είμαι ένας ήσυχος άνθρωπος, δεν ήθελα να μπλεχτώ σε αυτή την ιστορία, με μπλέξανε», σημείωσε ακόμη. 

«Θεώρησαν ότι είμαι εύκολος στόχος, εδώ έκαναν λάθος», υπογράμμισε επίσης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σαμαράς για υπόθεση Novartis: Άλλα σχεδίαζαν και αλλιώς τους βγήκε

Tags:
Novartis, Αντώνης Σαμαράς, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK