07:53 11 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Δημοσκόπηση της Opinion Poll καταδεικνύει ότι η πλειοψηφία των Ελλήνων είναι ικανοποιημένη από τη συνολική επίδοση της κυβέρνησης. Δυσαρέσκεια για το μεταναστευτικό.

Ικανοποιημένη από τη συνολική επίδοση της κυβέρνησης, αλλά δυσαρεστημένη από την προσπάθεια στο μεταναστευτικό, δηλώνει η πλειοψηφία των Ελλήνων, όπως προκύπτει από δημοσκόπηση της Opinion Poll, η οποία δημοσιεύθηκε στο «Πρώτο Θέμα».

Πιο συγκεκριμένα, το 50% των ερωτηθέντων δηλώνει ικανοποιημένο από τη συνολική πολιτική της κυβέρνησης, καθώς το 17,5% δηλώνει «πολύ ικανοποιημένο» και το 32,5% «αρκετά ικανοποιημένο».

Αντίθετα, αρνητική «εικόνα» έχει το 47% των Ελλήνων πολιτών, καθώς «καθόλου ικανοποιημένο» είναι το 24,7% και «λίγο ικανοποιημένο» το 22,3%.

Όσον αφορά την οικονομία, το 63% επικροτεί τις αποφάσεις της κυβέρνησης, ενώ το 75,9% επιδοκιμάζει τις προτάσεις για την ψήφο των ομογενών.

Υπέρ της Προανακριτικής Επιτροπής για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο τάσσεται - από την πλευρά του - το 62%, ενώ αναφορικά με την αντιμετώπιση της «τουρκικής προκλητικότητας», οι απόψεις είναι μοιρασμένες (45%).

Αρνητική είναι, όμως, η άποψη της πλειοψηφίας για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού – προσφυγικού, καθώς μόλις το 23,4% δηλώνει ικανοποιημένο. Αντίθετα, το 63,2% θεωρεί ότι η κυβέρνηση έχει καθυστερήσει αρκετά.

Όσον αφορά τις επιδόσεις των υπουργών, την υψηλότερη αξιολόγηση εμφανίζει ο Νίκος Δένδιας (59%), ενώ ακολουθούν ο Χρήστος Σταϊκούρας (55%), ο Κωστής Χατζηδάκης (53%) και ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης (52%).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μέτρα στήριξης της οικογένειας ετοιμάζει η κυβέρνηση - Τι εξήγγειλε η Μιχαηλίδου

Έρευνα: Με κυβέρνηση ΝΔ, οι Έλληνες και θέλουν και κάνουν περισσότερο σεξ

Σχετικά:

Μέτρα στήριξης της οικογένειας ετοιμάζει η κυβέρνηση - Τι εξήγγειλε η Μιχαηλίδου
Τσίπρας: Η κυβέρνηση διστάζει να διεκδικήσει κυρώσεις κατά της Τουρκίας – Βίντεο
Έρευνα: Με κυβέρνηση ΝΔ, οι Έλληνες και θέλουν και κάνουν περισσότερο σεξ
Tags:
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, δημοσκόπηση, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, Κυβέρνηση, Χρήστος Σταϊκούρας, Νίκος Δένδιας, διακίνηση μεταναστών, μεταναστευτικό
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK