18:50 02 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, ανακοίνωσε την έναρξη της λειτουργίας της νέας διαδικτυακής πλατφόρμας του ΣΥΡΙΖΑ.

Το όραμά του για τον ΣΥΡΙΖΑ της «νέας εποχής» περιέγραψε ο Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης του κόμματος στο κέντρο της Πάτρας.

«Θέλουμε να κάνουμε τον ΣΥΡΙΖΑ της νέας εποχής, όχι απλά τη μεγάλη προοδευτική δημοκρατική παράταξη του τόπου, αλλά και ένα εργαστήρι συμμετοχής και δημιουργίας για όλους τους ενεργούς πολίτες, θέλουμε να δημιουργήσουμε μία νέα σχέση του πολίτη με την πολιτική» τόνισε, μεταξύ άλλων, συνεχίζοντας την εκστρατεία για τη συμμετοχή στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Κάλεσε δε, τους πολίτες «να φτιάξουμε μαζί μια Ελλάδα, της προόδου και της κοινωνικής δικαιοσύνης», ενώ πρόσθεσε ότι «όσοι συνειδητοποιούμε πως σήμερα η χώρα βρίσκεται στα χέρια μιας συντηρητικής και ακραίας νεοφιλελεύθερης κυβέρνησης και ταυτόχρονα συνειδητοποιούμε την ανάγκη να εργαστούμε για μία καλύτερη εποχή για τον τόπο, έχουμε δύναμη - αν ενώσουμε τις φωνές μας και την παρουσία μας, σε μια δημιουργική πορεία προς τα εμπρός». 

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποστήριξε, παράλληλα, ότι «στόχος είναι να φτιάξουμε μαζί την παράταξη και το κόμμα της νέας εποχής, το οποίο θα είναι ικανό σε σύντομο χρονικό διάστημα, όχι μόνο να κάνει υπαρκτή την παρουσία του σε ένα πλέγμα επικοινωνιακής απομόνωσης που έχουν στήσει οι αντίπαλοί μας, αλλά να μπορέσει να αποκτήσει το πρόγραμμα, το οποίο θα δημιουργήσει εκείνες τις ριζικές τομές, για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε την μεγάλη αλλαγή της πορείας του τόπου». 

Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, επιπλέον, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε την έναρξη της λειτουργίας της νέας διαδικτυακής πλατφόρμας του ΣΥΡΙΖΑ - isyriza.gr -  μέσω της οποίας «με τη βοήθεια του κινητού τηλεφώνου «επικοινωνούμε, ανταλλάσσουμε σκέψεις, κάνουμε τη δράση μας πιο μαζική και ισχυρή».

Όσον αφορά τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, επανέλαβε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι απομονωμένος από τα φερέφωνα της ενημέρωσης, αλλά δεν είναι απομονωμένος από τους πολίτες».

«Για αυτό και καλούμε τους απλούς καθημερινούς ανθρώπους να κάνουν τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τα κινητά τους τηλέφωνα από δέκτες σε αναμεταδότες, πομπούς ενημέρωσης, πληροφόρησης, αγώνα, πάλης και κινητοποίησης, για να αλλάξουμε τη ζωή μας, την καθημερινότητά μας και την χώρα» κατέληξε ο κ. Τσίπρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτοκριτικής συνέχεια στον ΣΥΡΙΖΑ – Δραγασάκης: Λάθος η τοποθέτηση Βαρουφάκη στο ΥΠΟΙΚ

Στουρνάρας: Ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε από τη Ρωσία να εκτυπώσει δραχμές

Σχετικά:

Αυτοκριτικής συνέχεια στον ΣΥΡΙΖΑ – Δραγασάκης: Λάθος η τοποθέτηση Βαρουφάκη στο ΥΠΟΙΚ
Στουρνάρας: Ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε από τη Ρωσία να εκτυπώσει δραχμές
Tags:
Κυβέρνηση, Πάτρα, ομιλία, Μεγάλη Προοδευτική Συμμαχία, αξιωματική αντιπολίτευση, ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK