18:37 02 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
Από
0 0 0
Βρείτε μας

Την Πελοπόννησο και συγκεκριμένα τη Μεσσηνία αναμένεται να επισκεφθούν σήμερα, Σάββατο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος και ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Τι περιλαμβάνει το προγραμμά τους.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος και ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρεθούν σήμερα στη Μεσσηνία.

Από την πλευρά του, στις 12:00 το μεσημέρι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναμένεται να πραγματοποιήσει στο συνέδριο με θέμα: «Πολιτική, Ποινική και Διοικητική Δίκη. Αποκλίσεις και Συγκλίσεις» που διοργανώνει, στο ξενοδοχείο Costa Navarino, η Εταιρία Δικαστικών Μελετών, σε συνεργασία με τον δικηγορικό σύλλογο Καλαμάτας.

Στη συνέχεια, στις 18:30 το απόγευμα ο Προκόπης Παυλόπουλος θα βρεθεί στην Καρδαμύλη, ώστε να πραγματοποιήσει τα εγκαίνια της οικίας που αποτελεί δωρεά των Patrick και Joan Leigh Fermor στο Μουσείο Μπενάκη.

Την ίδια στιγμή, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει στις 12:00 το μεσημέρι σε εκδήλωση που οργανώνει το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, στο Μέγαρο Χορού στην Καλαμάτα, με θέμα: «Οι μεγάλες επενδύσεις ως καταλύτης για ανάπτυξη και καλές δουλειές για όλους - το παράδειγμα της Costa Navarino στη Μεσσηνία».

Το απόγευμα, στις 17:30 ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί το δημαρχείο Δυτικής Μάνης, στην Καρδαμύλη ενώ στις 18:30, θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό στην τελετή εγκαινίων της οικίας των Patrick και Joan Leigh Fermor.

Αύριοτο πρωί της Κυριακής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα μεταβεί στην Πύλο, ώστε να παραστεί στις εκδηλώσεις εορτασμού της 192ης επετείου της Ναυμαχίας του Ναυαρίνου.

Tags:
Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, Προκόπης Παυλόπουλος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK