16:03 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η Βάνα Μπάρμπα δήλωσε το ΠΑΣΟΚ χρειάζεται νέα ηγεσία, ανέφερε τρεις υποψηφίους αρχηγούς και αποκάλυψε ποιον θα ψήφιζε η ίδια ώστε «να γίνει ξανά το παλιό ΠΑΣΟΚ».

Την άποψη ότι το ΠΑΣΟΚ χρειάζεται νέο αρχηγό, εξέφρασε η Βάνα Μπάρμπα, αναφέροντας μάλιστα τους τρεις πολιτικούς που θα ήταν «εξαιρετικοί», όπως είπε, για να ηγηθούν. Αποκάλυψε δε, ποιον θα ψήφιζε η ίδια.

«Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να βρει τον εαυτό του τον παλιό. Χρειάζεται έναν καινούργιο αρχηγό», δήλωσε η κ. Μπάρμπα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Εξήγησε ότι η Φώφη Γεννηματά είναι «εξαιρετική» κι ένας «υπέροχος άνθρωπος». Πρόσθεσε, ωστόσο, ότι «το ΠΑΣΟΚ χρειάζεται νέα ηγεσία».

Σύμφωνα με τη Βάνα Μπάρμπα, «εξαιρετικοί για να ηγηθούν» είναι ο Νίκος Παπανδρέου, ο Νίκος Ανδρουλάκης και ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Ερωτηθείσα ποιον θα ψήφιζε, απάντησε: «Εγώ τον Νίκο Παπανδρέου», προσθέτοντας ότι και οι τρεις «είναι εξαιρετικοί για να γίνει ξανά το παλιό ΠΑΣΟΚ».

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε επίσης για τα όσα συνέβησαν με την ταινία «Joker» και την έφοδο αστυνομικών σε κινηματογραφικές αίθουσες μετά από καταγγελίες για ανήλικους.

Η κ. Μπάρμπα δήλωσε ότι οι νόμοι θα πρέπει να τηρούνται και πρόσθεσε ότι η ταινία είναι μεν εξαιρετική αλλά κάποια νοήματα μπορεί να παρερμηνευθούν από ένα παιδί 15 με 16 ετών.

Tags:
Ανδρέας Λοβέρδος, Νίκος Ανδρουλάκης, Νίκος Παπανδρέου, Φώφη Γεννηματά, ΚΙΝΑΛ, Κίνημα Αλλαγής, ΠΑΣΟΚ, Βάνα Μπάρμπα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK