00:45 06 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η Φώφη Γεννηματά συγκαλεί έκτακτο Συνέδριο στο ΠΑΣΟΚ, παράλληλα με τις διαδικασίες εν όψει της Συνδιάσκεψης του Κινήματος Αλλαγής. Συνεδριάζουν τα κομματικά όργανα.

Έκτακτο Συνέδριο στο ΠΑΣΟΚ συγκαλεί η Φώφη Γεννηματά, η οποία ετοιμάζεται να τρέξει παράλληλα τις διαδικασίες τόσο της Συνδιάσκεψης του ΚΙΝΑΛ όσο και του «πράσινου» Συνεδρίου.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «ethnos.gr», το συνέδριο αναμένεται να πραγματοποιηθεί εντός του Νοεμβρίου ή του Δεκεμβρίου, και σε κάθε περίπτωση πριν τη Συνδιάσκεψη του ΚΙΝΑΛ.

Οι οριστικές αποφάσεις, πάντως,  θα ληφθούν από τα «πράσινα» κομματικά όργανα.

Προϋπόθεση για τη σύγκληση του Συνεδρίου αποτελεί αφενός η συνεδρίαση του Ενιαίου Πολιτικού Κέντρου του ΠΑΣΟΚ και αφετέρου η σύσκεψη της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου (ΚΟΕΣ).

Στο πλαίσιο αυτό, η συνεδρίαση του Πολιτικού Κέντρου έχει οριστεί για την Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου, και η συνεδρίαση της ΚΟΕΣ την Παρασκευή, 1 Νοεμβρίου.

Στο επίκεντρο του Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ αναμένεται να τεθούν όλες οι εξελίξεις γύρω από το Κίνημα Αλλαγής, από το ζήτημα της ηγεσίας έως τον πολιτικό προσανατολισμό του κόμματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Βάνα Μπάρμπα: Αυτόν θα ψήφιζα για να γίνει ξανά το παλιό ΠΑΣΟΚ

Σχετικά:

Το μήνυμα Γεννηματά για τα 38 χρόνια από την νίκη του ΠΑΣΟΚ και η φωτογραφία με τον Παπανδρέου
Πρόεδρος της Δημοκρατίας η Γεννηματά; «Δεν υπάρχει τέτοια συζήτηση» απαντά το ΚΙΝΑΛ
Tags:
όργανα, συνέδριο, πολιτικά κόμματα, κόμμα, Φώφη Γεννηματά, Κίνημα Αλλαγής, ΚΙΝΑΛ, ΠΑΣΟΚ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK