ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Τη στήριξή του σε μια ενδεχόμενη υποψηφιότητα του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά για την Προεδρία της Δημοκρατίας, εξέφρασε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης.

«Αναφανδόν«, θα στήριζε τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά για την Προεδρία της Δημοκρατίας, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και βουλευτής της Νεας Δημοκρατίας, Μάκης Βορίδης.

Ο κ. Βορίδης δήλωσε πως τάσσεται ανοιχτά υπέρ του ενδεχομένου να προταθεί ο κ. Σαμαράς για Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Ερωτηθείς σχετικά σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Best TV, δήλωσε πως εύχεται ένα τέτοιο σενάριο να είναι επιθυμητό τόσο από τον ίδιο τον πρώην πρωθυπουργό όσο και από την παράταξή του.

Με αφορμή την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας που αναμένεται να γίνει σε λίγο καιρό ο υπουργός ερωτήθηκε εάν θα στήριζε μια τέτοια επιλογή.

 «Αναφανδόν. Εγώ είμαι μέγας φαν και φίλος του Αντώνη Σαμαρά, είναι γνωστό αυτό. Μακάρι να το θέλει ο ίδιος – δεν ξέρω αν το θέλει- και μακάρι να είναι αυτή η πρόταση της παρατάξεως», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ξεκαθάρισε δε πως αυτό είναι θέμα του ίδιου του κ. Σαμαρά και πως δεν επιθυμεί να τον δεσμεύσει απέναντι σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Tags:
Νέα Δημοκρατία, Βουλή, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, Μάκης Βορίδης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK