05:36 09 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βίτσας, έκανε λόγο για «Ενωμένους Χοιρινομεθύστακες» με αφορμή τη διοργάνωση μπάρμπεκιου έξω από προσφυγική δομή.

Στο θέμα με τη διοργάνωση μπάρμπεκιου έξω από την προσφυγική δομή στα Διαβατά αναφέρθηκε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βίτσας, κατά τη διάρκεια συζήτησης στη Βουλή με αφορμή επίκαιρη ερώτηση που είχε καταθέσει σχετικά με τις αρμοδιότητες του υφυπουργού Άμυνας, Αλκιβιάδη Στεφανή για το προσφυγικό.

Ο κ. Βίτσας, κατά τη δευτερολογία του, κατηγόρησε τη στάση της κυβέρνησης σε ορισμένους τομείς αναφορικά με το προσφυγικό.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ,  υποστήριξε ότι πάνω σε αφήγημα περί «εισβολέων και δήθεν εξισλαμισμού», οι «φασίστες και οι ρατσιστές προσπαθούν να επανέλθουν και να παραπλανήσουν».

«Τελευταία, έχουμε και τους “Ενωμένους χοιρινομεθύστακες” στα Διαβατά και βέβαια κάποια πρόθυμα ΜΜΕ τους προβάλουν», δήλωσε ο κ. Βίτσας.

Πρόσθεσε ότι «ο δημοκρατικός κόσμος πρέπει να τους απομονώσει».

Σημειώνεται ότι στην ερώτησή του ο κ. Βίτσας καλούσε τον υπουργό Εθνικής Άμυνας να εξηγήσει ποια ευθύνη θα έχει για το προσφυγικό, ποιος θα είναι ο ρόλος του Υπ. Προστασίας του Πολίτη και εάν το Πολεμικό Ναυτικό θα πραγματοποιεί περιπολίες με το Λιμενικό, σύμφωνα με το avgi.gr.

Στην απάντησή του, ο κ. Στεφανής διευκρίνισε ότι η τοποθέτησή του ως συντονιστή για τη μετακίνηση των αιτούντων άσυλο από τα νησιά, στόχο έχει την υλοποίηση του σχεδίου δράσης που έχει εγκριθεί. Πρόσθεσε ότι το επίπεδο συνεργασίας είναι εξαιρετικό και όσον αφορά τον ρόλο των ενόπλων δυνάμεων, ακολουθεί το πλαίσιο που έχει αποφασισθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Καράογλου για μπάρμπεκιου: «Ελευθερία έχουμε, o καθένας μπορεί να τρώει ό,τι θέλει, όπου θέλει»

Μπάρμπεκιου έξω από δομές μεταναστών: Οι αντιδράσεις και η απάντηση του Γιαννούλη - Βίντεο

Tags:
μπάρμπεκιου, Διαβατά, ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βίτσας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK