05:40 09 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Τον κ. Ιωάννη Σαντετσίδη διέγραψε από μέλος της σήμερα η Νέα Δημοκρατία, μετά από ανάρτηση του ιδίου, στα κοινωνικά δίκτυα, για τους μετανάστες.

Στη διαγραφή μέλους της προχώρησε η Νέα Δημοκρατία, μετά από ανάρτησή του, με την οποία ζητούσε οι μετανάστες να ρίχνονται στο Αιγαίο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Στεργίου, αποφάσισε «τη διαγραφή του κου Σαντετσίδη Ιωάννη του Χαραλάμπους από μέλος της Νέας Δημοκρατίας, καθώς και την απώλεια των δικαιωμάτων και αξιωμάτων που απορρέουν από αυτήν».

Ο Ιωάννης Σαντετσίδης προέβη, εν τω μεταξύ, σήμερα σε διευκρινίσεις σχετικά με την εν λόγω ανάρτησή του. 

«Εννοούμε τους τζιχαντιστές, οι οποίοι έρχονται μέσα στις βάρκες», ανέφερε ο ίδιος, σε δηλώσεις του στον Alpha, συμπληρώνοντας: «Αυτοί που έρχονται με τα καράβια, ξέρουμε τι είναι;».

«Μέσα σε αυτούς», είπε, «επειδή δεν υπάρχει νόμιμη διαδικασία, δεν ξέρουμε τι ακριβώς συμβαίνει». Και συνέχισε: «Η εγκληματικότητα έχει αυξηθεί γιατί έχει μπει κάθε καρυδιάς καρύδι στην Ελλάδα». «Είμαστε εναντίον των συγκεκριμένων που δημιουργούν προβλήματα», ανέφερε ακόμη. 

Tags:
Προσφυγικό, μεταναστευτικό, πρόσφυγες, μετανάστες, μέλος, διαγραφή, ΝΔ, Νέα Δημοκρατία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK