ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Επίθεση εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση, με αφορμή την κόντρα Σαλμά και της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων. Τι αναφέρει η ανακοίνωσή του.

Πυρά εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στη ΝΔ αναφορικά με την κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στον βουλευτή της ΝΔ και πρώην υπουργό, Μάριο Σαλμά και την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων.

«Η κυνική παραδοχή του κ. Σαλμά ότι όντως παρενέβη στο έργο της Δικαιοσύνης για εκκρεμή υπόθεσή του, εκθέτει ακόμη περισσότερο την κυβέρνηση και τον κ. Μητσοτάκη», επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του.

Την ίδια στιγμή, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης επικρίνει τον Μ. Σαλμά για «αστείες δικαιολογίες»:

Αναφέρει πως «οι δικαιολογίες του κ. Σαλμά είναι αστείες και τις αφήνουμε στην κρίση των δικαστικών λειτουργών και των πολιτών. Κατά πόσο μπορεί δηλαδή ένας πολίτης να απαιτεί κάτι "σε έντονο ύφος" από έναν δικαστή ή εισαγγελέα για εκκρεμή υπόθεσή του».

Παράλληλα ο ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορεί την κυβέρνηση για «καθεστωτική νοοτροπία», κατηγορώντας τον πρωθυπουργό για «αμήχανη σιωπή».

Αναφερόμενος στον Κ. Μητσοτάκη, τονίζει ότι:

«ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να σφυρίζει αδιάφορα για την ωμή παρέμβαση βουλευτή του στη Δικαιοσύνη» και «οφείλει τώρα να τον αποπέμψει χωρίς υπεκφυγές».
Tags:
Κυριάκος Μητσοτάκης, Μάριος Σαλμάς, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK