08:03 15 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Τα Εξάρχεια, η τρομοκρατία, η αστυνομία και άλλα ζητήματα συμπεριλήφθηκαν στην τοποθέτηση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, στην άτυπη συνάντηση της Κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας.

«Δεν φτάνει να καθαρίσουμε τα Εξάρχεια, πρέπει να τελειώνουμε με την εξάρθρωση των εγκληματικών και τρομοκρατικών οργανώσεων» τόνισε επισήμανε χαρακτηριστικά, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και πρόσθεσε ότι «κάποιοι θέλουν έναν νέο Γρηγορόπουλο».

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, ανέφερε ότι σήμερα υπάρχει ένα εντελώς διαφορετικό κλίμα στην αστυνομία, ότι οι επιχειρήσεις γίνονται στη βάση συγκεκριμένης στρατηγικής με κριτήριο το αποτέλεσμα κι ότι οι καταλήψεις θα τελειώσουν με προσοχή.

Παράλληλα κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι εγκατέλειψε πλήρως τα λαϊκά στρώματα.

Την ίδια στιγμή επισήμανε τις ενέργειες για την ενίσχυση της ασφάλειας στους δρόμους της Αθήνας, αναφέροντας χαρακτηριστικά την επιστροφή 1.500 αστυνομικών στην Αττική και τις 1.500 προσλήψεις που ήδη έγιναν και σε 20 ημέρες θα βρίσκονται ήδη στους δρόμους.

Επιπλέον σύμφωνα με τον Υπουργό, η νέα ομάδα με την ονομασία «Δράση», που θα αριθμεί 200 άτομα ως το τέλος του μήνα σε όλη την Αττική.

Αναφορικά με το μεταναστευτικό επισήμανε ότι έρχεται μια νέα κατάσταση: Ως τις 15 Δεκεμβρίου έχουν ήδη δρομολογηθεί 300 προσλήψεις, ενώ θα ακολουθήσουν από άλλες 200 για την επιτάχυνση των διαδικασιών ασύλου.

Tags:
μεταναστευτικό, Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Ελληνική Αστυνομία, αστυνομία, Νέα Δημοκρατία, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK