19:58 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Καμία ανοχή στην ανομία και τη βία, είναι το μήνυμα που επιχειρεί να στείλει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Την ευχή να «ξεχάσουμε τα ΜΑΤ» δίνει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, σε συνέντευξή του στο «Βήμα της Κυριακής».

«Μακάρι να τα ξεχάσουμε τα ΜΑΤ. Αγωνιζόμαστε για να μην χρειάζονται τα ΜΑΤ. Θα συνεχίζουμε όμως αταλάντευτα. Τελειώσαμε με την ανοχή της ανομίας και την παρακμή της βίας», τονίζει χαρακτηριστικά ο υπουργός.

Τονίζει δε πως η προστασία των πολιτών είναι αδιαπραγμάτευτη και καθώς η Ελλάδα βγαίνει από την κρίση δεν χρειάζεται το μίσος των λίγων.

Μιλώντας για την απόφαση της Συγκλήτου να κλείσει την ΑΣΟΕΕ, ο κ. Χρυσοχοΐδης τονίζει πως το κλειστό πανεπιστήμιο δημιουργεί θλίψη και σημειώνει ότι  «το έκλεισαν γιατί φοβούνται να λειτουργήσουν».

«Φοβούνται τους τραμπούκους που ελεύθεροι σουλατσάρουν εκεί μέσα. Δεν είναι κατάντια αυτό; Δεν είναι ο φόβος χτύπημα της ελευθερίας; Της δημοκρατίας μας; Δεν είναι κοινή, όλων μας ντροπή να φτάνουμε σε τέτοιο σημείο;», αναφέρει ο υπουργός.

Ο ίδιος εξηγεί ότι σε κανέναν δεν αρέσει να βλέπει Αστυνομία στα πανεπιστήμια και καταδικάζει «τη λαγνεία των κλομπ».

«Οι γιάφκες, τα στειλιάρια, τα μάρμαρα, η τρομοκράτηση διδασκόντων και διδασκομένων είναι παρανομία. Δεν είναι δικαιώματα», συμπληρώνει.

Ακόμη κατηγορεί την προηγούμενη κυβέρνηση για το ότι με τον Ποινικό Κώδικα άδειασαν οι φυλακές από τους τρομοκράτες.

Tags:
αντιεξουσιαστές, επεισόδια, ΑΣΟΕΕ, ανομία, βία, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK