19:55 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Για ωμή παραβίαση του Διεθνούς Δικαίου στην περιοχή της Μέσης Ανατολής εκ μέρους της Τουρκίας έκανε λόγο ο Προκόπης Παυλόπουλος, μιλώντας για απάνθρωπη συμπεριφορά της γείτονος στους πρόσφυγες και ωμό εκβιασμό σε Ελλάδα κι Ευρωπαϊκή Ένωση.

«Εμείς, οι Έλληνες, έχουμε αποδείξει ότι διαθέτουμε και την βούληση και την δύναμη να υπερασπισθούμε την Διεθνή και την Ευρωπαϊκή Νομιμότητα απέναντι σε αυτή την ιταμή συμπεριφορά της Τουρκίας, αφήνοντάς την να πληρώνει το βαρύ τίμημα της διεθνούς απαξίωσής της», σημειώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, σε δήλωσή του αφού κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο του οπλαρχηγού Βέρρα, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την για την 194η επέτειο της «Μάχης του Βαρθολομιού».

Σύμφωνα με τον κ. Παυλόπουλο, η Ελλάδα τείνει στη Τουρκία χείρα βοηθείας και καλής γειτονίας. Όπως σημείωσε ο Προκόπης Παυλόπουλος, το παρελθόν Ελλάδας – Τουρκίας πρέπει να διδάσκει και να ενώνει στο δρόμο της δημιουργίας και της ειρηνικής συνύπαρξης κι όχι να μας διχάζει.

«Τα Εθνικά μας Θέματα και τα Εθνικά μας Δίκαια θα τα υπερασπιζόμαστε πάντοτε υπό όρους αρραγούς ενότητας, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Ιστορίας για το δικό μας Χρέος ως προς την υπεράσπιση της Πατρίδας», τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Επέτειος Πολυτεχνείου 2019: «Εάν οι ΗΠΑ δεν ήθελαν τη Χούντα, δε θα κρατούσε ούτε λεπτό»

Επέτειος Πολυτεχνείου 2019: Υπήρχαν νεκροί; Τι δείχνει η ιστορική έρευνα

Tags:
προσφυγικές ροές, Προσφυγικό, πρόσφυγες, Ελλάδα, Τουρκία, Προκόπης Παυλόπουλος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK