06:44 08 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Ο βουλευτής του ΜέΡΑ25 Κλέων Γρηγοριάδης αναφέρθηκε από το βήμα της Βουλής στην έφοδο του «Ρουβίκωνα» στο σπίτι του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιαδη και στην αστυνομική επιχείρηση στα Εξάρχεια, κατά την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Παραλληλισμό της εφόδου του «Ρουβίκωνα» στο σπίτι του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη με την αστυνομική επιχείρηση που διενεργήθηκε στα Εξάρχεια στην επέτειο του Πολυτεχνείου έκανε ο βουλευτής του ΜέΡΑ25 Κλέων Γρηγοριάδης, αναφερόμενος στο δικαίωμα της ατομικής ιδιοκτησίας.

«Θα ξεκινήσω από κάτι που δεν έχει σχέση με τη Συνταγματική Αναθεώρηση γιατί αν δεν το πω θα σκάσω» σημείωσε ο κ. Γρηγοριάδης από το βήμα της Βουλής, λαμβάνοντας τον λόγο στη συζήτηση για την Αναθεώρηση του Συντάγματος.

Όπως τόνισε, «άκουσα τον υπουργό Ανάπτυξης την ώρα που κατήγγειλε την εξαιρετικά δολοφονική, τρομοκρατική ενέργεια των μελών του Ρουβίκωνα που πέταξαν τρικάκια στον δρόμο που βρίσκεται έξω από το σπίτι του. Σε μια αποστροφή του λόγου του ο υπουργός είπε ότι σε όλους πολιτισμούς, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη αυτής της γης το δικαίωμα της ατομικής ιδιοκτησίας είναι πάντα απολύτως σεβαστό».

Ο κ. Γρηγοριαδης διερωτήθηκε εν συνεχεία «αν το δικαίωμα ατομικής ιδιοκτησίας όσων είχαν την ατυχή έμπνευση να αποκτήσουν ατομική ιδιοκτησία στην περιοχή των Εξαρχείων έγινε χθες το βράδυ σεβαστό, από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη της ίδιας κυβέρνησης».

Όπως πρόσθεσε ο βουλευτής του ΜέΡΑ25, «με πολιορκητικούς κριούς έσπασαν τζαμαρίες κοινόχρηστες για να πιάσουν ενδεχόμενους ταραχοποιούς που θα βρίσκονταν στην ταράτσα, χωρίς όμως να ρωτήσουν τους ιδιοκτήτες “μπορώ να σπάσω τις τζαμαρίες σας” ή ακόμα καλύτερα “γιατί να τη σπάσω, μπορείτε να μου ανοίξετε να ανέβω πάνω”;».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γρηγοριάδης: Η 16χρονη κόρη μου δέχθηκε σεξιστική επίθεση από άνδρα των ΜΑΤ - Βίντεο

 

Tags:
Συνταγματική Αναθεώρηση, ΜέΡΑ25, Βουλή, Εξάρχεια, αστυνομική επιχείρηση, Ρουβίκωνας, Άδωνις Γεωργιάδης, Κλέων Γρηγοριάδης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK