ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 01
Βρείτε μας

Χωρίς τη συμμετοχή του Γιώργου Παπανδρέου αναμένεται να διεξαχθεί το έκτακτο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, το οποίο είναι προγραμματισμένο για το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Από το επικείμενο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ αναμένεται να απουσιάζει ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος έως την Κυριακή θα βρίσκεται στη Βιέννη, στο πλαίσιο συνάντησης πρώην υπουργών Εξωτερικών και διεθνών προσωπικοτήτων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το έκτακτο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ θα διεξαχθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο (23-24/11) και αναμένεται να λάβει κρίσιμες αποφάσεις για την πορεία του Κινήματος Αλλαγής.

Άλλωστε, το έκτακτο συνέδριο λαμβάνει χώρα, λίγες ημέρες πριν τη συνεδρίαση της Πολιτικής Προγραμματικής Συνδιάσκεψης του ΚΙΝΑΛ (6-8 Δεκεμβρίου.).

Πέραν του πρώην πρωθυπουργού, απών από το συνέδριο θα είναι και ο Παύλος Γερουλάνος, ο οποίος έχει κάνει λόγο για συνέδριο – παρωδία.

Μάλιστα, έδωσε στη δημοσιότητα ψήφισμα για τη διεξαγωγή «ανοιχτού, δημοκρατικού συνεδρίου», με στόχο την αναγέννηση του προοδευτικού χώρου και την ανασύσταση της κεντροαριστεράς.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Παπανδρέου: Υπήρξα κι εγώ πρόσφυγας, όπως κι ο πατέρας κι ο παππούς μου - Ξέρω τι σημαίνει

Γεννηματά: Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ - Βίντεο

Tags:
Παύλος Γερουλάνος, Φώφη Γεννηματά, συνέδριο, Κίνημα Αλλαγής, ΚΙΝΑΛ, ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK