13:05 06 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 20
Βρείτε μας

Ο επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος εξαπέλυσε βολές στην κυβέρνηση για το μεταναστευτικό ζήτημα, ενώ την κατηγόρησε για ατολμία στην αναθεώρηση του Συντάγματος.

«Όταν οι άλλοι κλείνουν τζαμιά εσείς θέλετε να ανοίξετε τζαμιά μέσα στα hotspot, κ. πρωθυπουργέ» είπε ο Κυριάκος Βελόπουλος απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη, κατά τη συζήτηση για την αναθεώρηση του Συντάγματος στη Βουλή.

Ο επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης υπογράμμισε ότι «η Ελλάδα θα παραμείνει ελληνική και χριστιανική», ενώ τόνισε ότι μπορεί και πρέπει να γίνει φράγμα στα θαλάσσια σύνορα, αποτελούμενο από ελληνικά πλοία.

Διερωτήθηκε, δε, αν είναι ασυνόδευτο παιδί ο 16χρονος και συμπλήρωσε: «Παιδί είναι κάτω από 12 ετών».

Ο κ. Βελόπουλος καταλόγισε στην κυβέρνηση ότι δεν δείχνει μέριμνα για τους άστεγους οι οποίοι, όπως είπε, στην Ελλάδα υπολογίζονται σε 40.000 άστεγοι.

Ζήτησε, εξάλλου, να δοθούν κίνητρα προκειμένου για να επιλυθεί το δημογραφικό πρόβλημα.

Σε ό,τι αφορά τη συνταγματική αναθεώρηση, διερωτήθηκε αν δεν άρεσε καμία πρόταση της Ελληνικής Λύσης στην κυβέρνηση.

Ο κ. Βελόπουλος τάχθηκε υπέρ της ιδιωτικής παιδείας και καταλόγισε «αριστεροφοβία» στον κ. Μητσοτάκη, ενώ αναρωτήθηκε γιατί δεν θεσπίστηκε το ασυμβίβαστο συνδικαλισμού.

«Είναι δυνατό να υπάρχει συνδικαλισμός στην ελληνική αστυνομία και στον στρατό; Δεν χρειάζεται συνδικαλισμός αν αυτοί οι άνθρωποι πληρώνονται πολύ καλά» ανέφερε, ενώ τέλος τάχθηκε υπέρ της άμεσης εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας από τον λαό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

LIVE: Ολοκληρώνεται η συζήτηση στη Βουλή για τη Συνταγματική Αναθεώρηση

Η Βουλή ψηφίζει για τη Συνταγματική Αναθεώρηση - Πού υπάρχουν συγκλίσεις και αποκλίσεις

Tags:
Βουλή, αναθεώρηση, αναθεώρηση Συντάγματος, Συνταγματική Αναθεώρηση, Ελληνική Λύση, Κυριάκος Βελόπουλος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK