08:02 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ξεκινάει την Παρασκευή το 13ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας σε εκθεσιακό χώρο στο αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Την Παρασκευή το απόγευμα ξεκινά τις εργασίες του το 13ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.

Το συνέδριο που θα ανοίξει τις πόρτες του στις 4 το απόγευμα της Παρασκευής θα διεξαχθεί στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος».

Το εναρκτήριο λάκτισμα του συνεδρίου θα δώσει με ομιλία του ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου, Ευάγγελος Μεϊμαράκης στις 7 το απόγευμα.

Θα ακολουθήσει στις 7.30 το απόγευμα η ομιλία του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, δύο συνεδριάσεις με θέματα που αφορούν στον λαϊκισμό και στην πολιτική για τους πολίτες.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο από 11.10 το πρωί μέχρι και τις 3 το μεσημέρι θα διεξαχθεί συζήτηση με θέμα: «Με εθνική αυτοπεποίθηση κερδίζουμε τις μάχες απέναντι στον λαϊκισμό».

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει μέχρι τις 7 το απόγευμα συζήτηση με θέμα: «Πολιτική για τους πολίτες: Δίνουμε απαντήσεις στις προκλήσεις του σύγχρονου κόσμου που επηρεάζουν τη ζωή μας»

Το πρόγραμμα της Κυριακής περιλαμβάνει ομιλίες του Μαργαρίτη Σχοινά, Αντιπρόεδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, του Δημήτρη Αβραμόπουλου, Επιτρόπου Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας, του Αντώνη Σαμαρά, πρώην Πρωθυπουργού, του Ευάγγελου Μεϊμαράκη, Ευρωβουλευτή και Προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου.

Τις εργασίες θα κλείσει ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.​

Tags:
Αντώνης Σαμαράς, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, Κυριάκος Μητσοτάκης, κόμμα, Ελευθέριος Βενιζέλος, συνέδριο, Νέα Δημοκρατία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK