13:05 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο υφυπουργός Εξωτερικών Αντώνης Διαματάρης προέβη σε διευκρινίσεις αναφορικά με το βιογραφικό του. Νωρίτερα, ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε εξηγήσεις για το μάστερ του από το Columbia, μετά από δημοσίευμα κατά το οποίο δεν αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο.

Θέση για το ζήτημα που ανέκυψε με το βιογραφικό του πήρε ο υφυπουργός Εξωτερικών Αντώνης Διαματάρης, με ανακοίνωσή του.

Ο ίδιος δήλωσε απογοητευμένος που, όσα αναφέρονται στο βιογραφικό του σημείωμα, αποτέλεσαν αφορμή για αρνητικό σχολιασμό.

Σύμφωνα με το news247.gr, διευκρίνισε ότι στο βιογραφικό του σημείωμα αναφέρει ότι σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Columbia, καθώς «πράγματι παρακολούθησα αυτό το μεταπτυχιακό, αλλά δυστυχώς λόγοι οικονομικοί δεν μου επέτρεψαν να αποκτήσω το σχετικό τίτλο σπουδών», όπως σημείωσε.

Ο ίδιος εξέφρασε τη λύπη του αν η διατύπωσή του προκάλεσε οποιαδήποτε παρερμηνεία αναφορικά με το αν είναι κάτοχος του τίτλου σπουδών.

Επεσήμανε, δε, ότι είναι γνωστή η προσφορά του στα ζητήματα του απόδημου Ελληνισμού.

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Διαματάρης να δώσει εξηγήσεις για το μάστερ του

Νωρίτερα, ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του ζήτησε την απομάκρυνση του υφυπουργού Εξωτερικών, εάν ισχύουν όσα αναφέρουν δημοσιεύματα σε ΜΜΕ της ομογένειας στις ΗΠΑ αναφορά με το μεταπτυχιακό του.

«Η ελληνική κοινωνία δεν αντέχει άλλη fake αριστεία, ρουσφέτια και ψηφοθηρικές δοσοληψίες από την κυβέρνηση της ΝΔ», ανέφερε η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Τι ανέφερε δημοσίευμα για το μάστερ του Αντώνη Διαματάρη

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας kalami.us, ο Αντώνης Διαματάρης δεν αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο Columbia.

Το ομογενειακό Μέσο δημοσίευε φωτογραφία που φέρεται να είναι η απάντηση του Columbia στο σχετικό ερώτημα για τον μεταπτυχιακό τίτλο του κ. Διαματάρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Διαματάρης να δώσει εξηγήσεις για το μάστερ του

Διαματάρης: Σοβαρό λάθος, αν όχι ντροπή το όριο των 35 ετών για την ψήφο των αποδήμων

Tags:
υφυπουργός εξωτερικών, μεταπτυχιακά, ΣΥΡΙΖΑ, Αντώνης Διαματάρης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK