05:15 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Απάντηση στα όσα είπε ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας για τη λειτουργία των δομών υποδοχής αλλοδαπών εξέδωσε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Στον Αλέξη Τσίπρα και στα όσα είπε για τις δομές υποδοχής αλλοδαπών απάντησε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με ανακοίνωσή του.

«Ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να σπείρει σύγχυση επειδή δεν είναι σε θέση να παράγει πολιτική», αναφέρει χαρακτηριστικά το υπουργείο.

Στην ίδια ανακοίνωση υπογραμμίζει ότι θα κλείσουν η Μόρια και το Βαθύ, όταν είναι έτοιμες οι νέες δομές και απευθυνόμενο προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ τον καλεί «να μην ψάχνει για προφάσεις».

«Η Μόρια θα κλείσει. Το Βαθύ θα κλείσει. Θα κλείσουν όταν θα είναι έτοιμες οι νέες δομές, σύμφωνα με τον ήδη ανακοινωθέντα κυβερνητικό σχεδιασμό. Μέχρι τότε ανοικτές και κλειστές δομές θα λειτουργούν παράλληλα, όπως γινόταν και όλα αυτά τα χρόνια, και επί ΣΥΡΙΖΑ κι ας το αρνιόταν», σημειώνει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Τσίπρας είχε πει πως βάσει εγγράφου που υπογράφεται από τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, οι κλειστές δομές που θα δημιουργηθούν θα λειτουργούν παράλληλα με τις παλιές δομές που θα έκλειναν.

«Ο Υπουργός Χρυσοχοίδης με επιστολή του στην Ευρωπαία Επίτροπο διαψεύδει τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Πέτσα και τον υφυπουργό συντονιστή Στεφανή, διαβεβαιώνοντας ότι όχι μόνο δε θα κλείσει η Μόρια αλλά ότι θα λειτουργούν παράλληλα κλειστά και ανοιχτά κέντρα»,είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας.

Tags:
Βαθύ, Μόρια, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, Υπουργός Προστασίας του Πολίτη
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK