08:12 04 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη με αφορμή τις δομές φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών.

Απάντηση στην ανακοίνωση του του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ το απόγευμα της Τρίτης.

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Τσίπρας είχε αναφέρει πως οι κλειστές δομές που θα δημιουργηθούν θα λειτουργούν παράλληλα με τις παλιές δομές που θα έκλειναν με το υπουργείο να απαντά πως οι δομές θα κλείσουν όταν θα είναι έτοιμες οι νέες δομές.

«Ο κ. Χρυσοχοΐδης μάταια προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Και μάλλον θα πρέπει να απαντήσει στους πολίτες και στους δημάρχους των νησιών μας, που τόσο καιρό η κυβέρνηση περιπαίζει, και όχι στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη.

Στη συνέχεια σημειώνει πως όσα διατύπωσε στην επιστολή του στην αρμόδια Επίτροπο είναι σαφή.

«Αν κοροϊδεύει την Επίτροπο και όχι τους Έλληνες μένει να φανεί», σχολιάζει, για να τονίσει πως, όμως «το ποιος δήθεν σπέρνει σύγχυση και το ποιος βρίσκεται πραγματικά σε απόλυτη σύγχυση και αδυναμία να διαχειριστεί την προσφυγική κρίση, όπως άλλωστε και ο ίδιος παραδέχθηκε ενώπιον του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, το έχουν καταλάβει ήδη όλοι οι Έλληνες πολίτες», καταλήγει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Tags:
ΣΥΡΙΖΑ, Προσφυγικό, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Μόρια
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK