05:42 08 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Νομοσχέδιο με τίτλο «Κατεπείγουσες ρυθμίσεις αρμοδιότητας των Υπουργείων Υγείας, Εσωτερικών, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και άλλες διατάξεις» εισήχθη σήμερα στη Βουλή.

Με τη μορφή κατεπείγοντος εισάγεται σήμερα στη Βουλή νομοσχέδιο των υπουργείων Υγείας, Εσωτερικών, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Το νομοσχέδιο έχει τίτλο «Κατεπείγουσες ρυθμίσεις αρμοδιότητας των Υπουργείων Υγείας, Εσωτερικών, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και άλλες διατάξεις» και περιέχει πληθώρα ρυθμίσεων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, προβλέπει τη σύσταση 800 θέσεων συνοριοφυλάκων, την παράταση έως 30/4/2020 της προθεσμία υποβολής αιτήσεων για ρύθμιση οφειλών προς τις τράπεζες με σκοπό την προστασία της 1ης τους κατοικίας, και την παράταση έως 1/3/2020 των συμβάσεων εργαζόμενων στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Ανάπτυξη των παρεχομένων υπηρεσιών στα Προαναχωρισακά Κέντρα Κράτησης Αλλοδαπών».

Το νομοσχέδιο καλύπτεται από την αρμοδιότητα 15 συνολικά υπουργείων και εισήχθη στη Βουλή με τη διαδικασία του κατεπείγοντος.

Αναμένεται να προχωρήσει σε διαδικασία ψήφισης αργά σήμερα από την Ολομέλεια του Κοινοβουλίου.

Tags:
προστασία πρώτης κατοικίας, πρώτη κατοικία, παράταση, Νομοσχέδιο, Βουλή
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK