10:28 07 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά δήλωσε σήμερα πως και οι τρεις πρώην πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Σημίτης, Ευάγγελος Βενιζέλος και Γιώργος Παπανδρέου πληρούν τις προϋποθέσεις για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας

Την πεποίθησή της πως οι Κώστας Σημίτης, Ευάγγελος Βενιζέλος και Γιώργος Παπανδρέου που διετέλεσαν ως πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ και είναι κατάλληλοι για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας εξέφρασε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά.

Η κ. Γεννηματά σε ερώτηση του ΑΜΠΕ για το αν θα μπορούσε η ίδια να είναι η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος της Δημοκρατίας στην Ελλάδα έπειτα από την ανάληψη της πρωθυπουργίας στη Φινλανδία από μία νέα γυναίκα, την Σάννα Μαρίν, η κ. Γεννηματά επεσήμανε:

«Είμαι πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ και του ΠΑΣΟΚ. Έχω όμως πει πολλές φορές ότι υπάρχει η ανάγκη συναίνεσης στο πρόσωπο του ΠτΔ και για αυτό πρέπει να προέρχεται από την προοδευτική παράταξη. Και οι τρεις πρώην πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ, ο Κώστας Σημίτης, ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Γιώργος Παπανδρέου πληρούν τις προϋποθέσεις για αυτή την θέση γιατί έβαλαν πλάτη στα δύσκολα για τη χώρα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πού συμφωνούν και πού διαφωνούν τα κόμματα στη διαδικασία εκλογής ΠτΔ

Γεννηματά: Χρειάζεται εθνική γραμμή για τις κινήσεις της Τουρκίας

Tags:
Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ΠΤΔ, Γιώργος Παπανδρέου, Ευάγγελος Βενιζέλος, Κώστας Σημίτης, Φώφη Γεννηματά, ΚΙΝΑΛ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK