21:17 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ένα δημοσιεύμα που καλεί τον υφυπουργό Άμυνας να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με τα μεταπτυχιακά του, προκάλεσε την απάντηση του κ. Στεφανή, και την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας.

Με μία φωτογραφία του πτυχίου του απάντησε ο Αλκιβιάδης Στεφανής σε δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών», το οποίο αναφέρει ότι ενώ στην ιστοσελίδα του ΥΠΕΘΑ ο Αλκιβιάδης Στεφανής εμφανίζεται ως κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων, στο βιογραφικό του στην επίσημη σελίδα της κυβέρνησης, το ένα εξ’ αυτών δεν αναφέρεται.

Ο Αλκιβιάδης Στεφάνης, όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, απάντησε με μία φωτογραφία του μεταπτυχιακού του.

Στη συνέχεια, ανέφερε ότι η λάσπη και οι αθλιότητες δεν τον αγγίζουν. 

«Η λάσπη και οι αθλιότητες δεν με αγγίζουν, ούτε με πτοούν την ώρα που χειρίζομαι κρίσιμα για την πατρίδα μας θέματα. Και για τους εκ του πονηρού ερωτώντες, ιδού τα πτυχία μου», δήλωσε ο υφυπουργός Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής δίνοντας στη δημοσιότητα τα πτυχία του.

Συνεχίζοντας, τις διευκρινίσεις ανέφερε ότι στο πρώτο αφορούσε ομαδικό πρόγραμμα σπουδών για τη Διαχείριση Κρίσεων, ενώ για το δεύτερο, ήταν ο μοναδικός Έλληνας Αξιωματικός τη χρονιά 2008-2009 που αρίστευσε στη Σχολή Εθνικής Άμυνας.

«Τα παραπάνω αποτελούν διαδικασίες των Ενόπλων Δυνάμεων, ακολουθούμενες για την επιμόρφωση των στελεχών, στο πλαίσιο της επιζητούμενης αριστείας και όχι για τη λήψη επιδομάτων ή για ακαδημαϊκή καριέρα», ανέφερε σε υστερόγραφο της απάντησής του.

Πέτσας: Ανήθικη η επίθεση στον κ. Στεφανή

Για ανήθικη επίθεση στον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας έκανε λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

«Είδαμε σήμερα μία ανήθικη επίθεση σε έναν άνθρωπο που επωμίζεται τώρα ένα εθνικά κρίσιμο έργο, αυτό του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας και του Εθνικού Συντονιστή για την αντιμετώπιση και διαχείριση του μεταναστευτικού-προσφυγικού ζητήματος ως επικεφαλής του Ενιαίου Φορέα Επιτήρησης Συνόρων», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Πέτσας.

Συνεχίζοντας αναρωτήθηκε αν η επίθεση είχε στόχο να υπονομευθεί η εθνική ομοψυχία σε μία κρίσιμη συγκυρία για τα εθνικά θέματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Διαματάρης: Παρακολούθησα το μεταπτυχιακό στο Columbia, αλλά δεν πήρα τίτλο για οικονομικούς λόγους

Φοιτητής αυτοκτόνησε τη μέρα της αποφοίτησης: Έκρυψε απ' τους γονείς ότι δεν πήρε το πτυχίο

Tags:
δημοσίευμα, Στέλιος Πέτσας, Νέα Δημοκρατία, πλαστό πτυχίο, ΥΠΕΘΑ, Αλκιβιάδης Στεφανής
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK