12:45 31 ΜΑΡΤΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο Κώστας Σημίτης και η Φώφη Γεννηματά συζήτησαν για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, λίγες ημέρες μετά το άρθρο του πρώην πρωθυπουργού και τον θόρυβο που προκάλεσε.

Συνάντηση με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη στο γραφείο του στη Βουλή είχε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν οι ελληνοτουρκικές σχέσεις, με την κ. Γεννηματά να εκθέτει στον κ. Σημίτη τα τέσσερα σημεία για τη διαμόρφωση εθνικής γραμμής και τα οποία συγκροτούν μια συνεκτική και αποτελεσματική στρατηγική.

«Αφορούν στην έμπρακτη στήριξη και την αλληλεγγύη της Ευρώπης και των διεθνών οργανισμών, την ενίσχυση των συνεργασιών της Ελλάδας στην ευρύτερη περιοχή, την ενίσχυση της αποτρεπτικής δύναμη της χώρας και την επιδίωξη της οριοθέτησης των θαλασσίων ζωνών με τις όμορες χώρες» αναφέρεται σύμφωνα με το ΑΜΠΕ.

Να σημειωθεί ότι η συνάντηση γίνεται μετά και το άρθρο του κ. Σημίτη για τα ελληνοτουρκικά όπου υπερασπίστηκε την απόφαση του Ελσίνκι και προέκρινε πιθανή προσφυγή στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πολάκης σε Σημίτη: Άει πιες το τσάι σου, αρκετά πρόσφερες σε αυτό τον τόπο

Tags:
Κίνημα Αλλαγής, ελληνοτουρκικά, Φώφη Γεννηματά, Κώστας Σημίτης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK