14:42 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο Γιάννης Ραγκούσης, τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ δημοσιοποίησε φωτογραφίες του σκηνοθέτη που συνελήφθη από αστυνομικούς στο Κουκάκι, ασκώντας κριτική στην κυβέρνηση.

Στη δημοσιοποίηση δύο φωτογραφιών του σκηνοθέτη κ. Δημήτρη Ινδραρέ που τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά την αστυνομική επιχείρηση στο Κουκάκι προέβη ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης και με αυτόν τον τρόπο επιτίθεται στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.
Όπως υποστηρίζει ο κ. Ραγκούσης με την ανάρτηση του στο Facebook: «Εάν μία φωτογραφία ισούται με χίλιες λέξεις, τότε ιδού δύο φωτογραφίες, δηλαδή 2.000 λέξεις ως απάντηση στα κατ’εξακολούθηση ψεύδη του κ.Χρυσοχοίδη».
Ο κ. Ραγκούσης κάνει λόγο για έκνομη κι αντισυνταγματική αστυνομική βία που ασκήθηκε στον κ. Ινδαρέ μέσα στο ίδιο του το σπίτι χωρίς ίχνος εισαγγελικής νομιμοποίησης.
«Ιδού λοιπόν το έργο Χρυσοχοΐδη-Μητσοτάκη. Ιδού λοιπόν ποιος κατέχει στην Ελλάδα τα πνευματικά δικαιώματα εκπροσώπησης του Γκέμπελς» καταλήγει ο κ. Ραγκούσης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Tags:
Γιάννης Ραγκούσης, ΣΥΡΙΖΑ, ΕΛΑΣ, Κουκάκι
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK