10:12 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Κυριάκος Μητσοτάκης και Μπενιαμίν Νετανιάχου «διαφώνησαν» για το εάν ήταν σύμπτωση ότι οι τρεις ηγέτες φορούσαν ρούχα παρόμοιου χρώματος, κατά την τελετή υπογραφής για τον EastMed.

Ένα χιουμοριστικό στιγμιότυπο αποτυπώνει το κλίμα κατά τις κοινές δηλώσεις Μητσοτάκη, Αναστασιάδη και Νετανιάχου, μετά την τελετή υπογραφής συμφωνίας για τον EastMed στο Ζάππειο.

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ «διαφώνησε» με τον κ. Μητσοτάκη για την παρατήρηση του Έλληνα πρωθυπουργού σχετικά με τις ενδυματολογικές επιλογές των τριών ηγετών.

Κλείνοντας την ομιλία του, ο κ. Μητσοτάκης σχολίασε ότι και οι τρεις ηγέτες φορούσαν γραβάτες και κουστούμια παρόμοιων χρωμάτων.

«Υπάρχει απόλυτος συντονισμός. Βλέπω ότι ακόμη και στα ρούχα έχουμε συντονισμό και αυτό είναι σύμπτωση», είπε ο κ. Μητσοτάκης.

Με την παρατήρηση αυτή, διαφώνησε, ωστόσο, ο Μπενιαμίν Νετανιάχου ο οποίος παίρνοντας τον λόγο μετά τον Κύπριο πρόεδρο, Νίκο Αναστασιάδη, τόνισε ότι δεν πρόκειται για σύμπτωση.

«Υπάρχει ένα σημείο στο οποίο θα ήθελα να διαφωνήσω με τον κ. Μητσοτάκη», είπε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ.

«Δεν είναι σύμπτωση. Αυτά είναι τα εθνικά μας χρώματα, δεν είναι τυχαίος ο συντονισμός στο τι φοράμε, μιλάμε για τα εθνικά μας χρώματα», πρόσθεσε ο κ. Νετανιάχου.
Tags:
σακάκι, Γραβάτα, ρούχα, Κύπρος, Ισραήλ, Ελλάδα, EastMed, East Med, Μπενιαμίν Νετανιάχου, Κυριάκος Μητσοτάκης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK