ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Το αργότερο στις αρχές Φεβρουαρίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ανακοινώσει την πρόταση για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δήλωσε ο κ. Πέτσας.

Πρώτα θα κατατεθεί και θα ψηφιστεί ο νέος εκλογικός νόμος και μετά ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ανακοινώσει την πρότασή του για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δήλωσε ο Στέλιος Πέτσας

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος διευκρίνισε ότι η πρόταση του κ. Μητσοτάκη για το όνομα του προέδρου της Δημοκρατίας θα ανακοινωθεί, το αργότερο, στις αρχές Φεβρουαρίου.

Κληθείς να απαντήσει στην κριτική του ΣΥΡΙΖΑ ότι η κυβέρνηση με τη στάση της προσβάλλει τον σημερινό πρόεδρο, ο κ.  Πέτσας είπε ότι συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.

«Η ονοματολογία θα πρόσβαλε τον νυν Πρόεδρο της Δημοκρατίας, όταν η θητεία του όλοι ξέρουμε πότε λήγει. Επομένως ένας ΠτΔ, που θα έβλεπε συνέχεια να “ φιγουράρουν” ονόματα γύρω-γύρω, θα ήταν βαθύτατα προσβεβλημένος, πιστεύω, και αποδυναμωμένος», είπε ο κ. Πέτσας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Μιλώντας για τη συμφωνία για τον EastMed που υπεγράφη μεταξύ Ελλάδας, Κύπρου και Ισραήλ, ο κ. Πέτσας υπογράμμισε ότι είναι αποτέλεσμα «προσπαθειών ελληνικών κυβερνήσεων διαδοχικών και αυτό είναι σημαντικό».

Υποστήριξε ότι η κατασκευή του αγωγού φυσικού αερίου θα οδηγήσει σε αναβάθμιση της ενεργειακής ασφάλειας και θα έχει οικονομικά και γεωστρατηγικά οφέλη για την Ελλάδα.

Tags:
Στέλιος Πέτσας, εκλογικός νόμος, Κυριάκος Μητσοτάκης, Πρόεδρος της Δημοκρατίας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK