12:55 06 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Διάλογο μπροστά στις κάμερες είχαν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Φώφη Γεννηματά κατά την έναρξη της συνάντησής τους, το μεσημέρι της Παρασκευής.

Στο ταξίδι του Κυριάκου Μητσοτάκη στις ΗΠΑ αναφέρθηκε η Φώφη Γεννηματά, στο σύντομο διάλογο που είχε μπροστά στις κάμερες με τον πρωθυπουργό, κατά την έναρξη της συνάντησής τους.

Υποδεχόμενος ο Κυριάκος Μητσοτάκης την επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ ρώτησε τι να την κεράσει. «Νεράκι μόνο» απάντησε η Φώφη Γεννηματά.

«Την τελευταία φορά ήσουν πολύ καταβεβλημένη, σήμερα σε βλέπω πολύ καλά», δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης, αναφερθείς στην προηγούμενη συνάντηση που είχαν, κατά τη διάρκεια της οποίας η γρίπη ταλαιπωρούσε την κ. Γεννηματά.

«Ξεκουραστήκαμε λίγο στις διακοπές. Εσύ από τα βουνά, στα βαθιά πάντως», παρατήρησε η Φώφη Γεννηματά, αναφερθείσα στο ταξίδι του κ. Μητσοτάκη στο Μέτσοβο πριν την επίσκεψη του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ.

«Έτσι είναι, κατευθείαν. Η παραμονή στα βουνά ήταν δυστυχώς μόνο 3ημερη, αλλά αναζωογονητική», απάντησε ο κ. Μητσοτάκης.

Συνεχίζοντας, η κ. Γεννηματά άφησε αιχμή κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη παρατηρώντας ότι πριν φύγει, θα έπρεπε να είχε συγκαλέσει συμβούλιο πολιτικών αρχηγών.

«Εγώ είχα προτείνει πριν φύγεις για το ταξίδι, να διαμορφώσουμε μια εθνική γραμμή γιατί η χώρα θα μπορούσε να εκπέμψει ένα μήνυμα ετοιμότητας και αποφασιστικότητας. Δεν το ήθελες. Καλή η ενημέρωση, αλλά επιμένω στο συμβούλιο πολιτικών αρχηγών», είπε.

Χαμογελώντας, ο κ. Μητσοτάκης παρατήρησε ότι η εθνική γραμμή είναι δεδομένη.

«Νομίζω ότι η εθνική γραμμή είναι ούτως σι άλλως δεδομένη, όπως θα διαπιστώσεις μετά τη συζήτησή μας, δεν νομίζω ότι θα έχουμε ουσιαστικές αποκλίσεις», σημείωσε ο πρωθυπουργός, με την κ. Γεννηματά να σχολιάζει ότι «το θέμα είναι οι άλλοι να μην μας θεωρούν δεδομένους, μακάρι να είναι δεδομένη η εθνική γραμμή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Συνάντηση Μητσοτάκη – Τσίπρα: Οι συμβουλές για το τζετ λαγκ και ο χαλαρός διάλογος on camera - Βίντεο

Tags:
συνάντηση, Κυριάκος Μητσοτάκης, Φώφη Γεννηματά
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK