12:35 06 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Κυριάκος Μητσοτάκης και Κυριάκος Βελόπουλος είχαν κατ' ιδίαν συνάντηση στο πρωθυπουργικό γραφείο στη Βουλή, με τους δύο πολιτικούς αρχηγούς να συζητούν και για τον αντικαπνιστικό νόμο.

Έναν γλαφυρό διάλογο είχαν ενώπιον των τηλεοπτικών καμερών ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, στο πλαίσιο των επαφών του πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς.

Η συνάντηση ξεκίνησε λίγο μετά τις 5:00 το απόγευμα, με τον κ. Βελόπουλο να παρατηρεί με νόημα ότι «η κατάσταση σηκώνει τσιγάρο».

«Δεν ξέρω αν είναι λόγω του απογεύματος, αλλά βλέπω μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τις συναντήσεις» απάντησε ο κ. Μητσοτάκης, αγνοώντας το σχόλιο του προέδρου της Ελληνικής Λύσης.

Ωστόσο, ο τελευταίος επέμεινε στο ζήτημα, ισχυριζόμενος ότι «οι καταστηματάρχες κάνουν παράπονα γιατί έχει πέσει ο τζίρος τους».

«Δεν κάνουν γιατί ξέρουν ότι ο νόμος ισχύει για όλους. Καλό είναι να εφαρμόζουμε τον νόμο ακόμα και αν το έχουμε καταψηφίσει» αντέτεινε ο κ. Μητσοτάκης.

«Βγαίνω πάντα όμως, έξω να καπνίσω» κατέληξε, από την πλευρά του, ο κ. Βελόπουλος, ο οποίος είχε καταψηφίσει τον αντικαπνιστικό νόμο.

Νωρίτερα, την πόρτα του πρωθυπουργικού γραφείου πέρασαν τόσο ο Αλέξης Τσίπρας, όσο και η Φώφη Γεννηματά.

Μετά τον κ. Βελόπουλο, συνάντηση θα υπάρξει και με τον Γιάνη Βαρουφάκη, ενώ οι επαφές με τον Δημήτρη Κουτσούμπα είναι προγραμματισμένες για τη Δευτέρα.

Η ενημέρωση του πρωθυπουργού αφορά όλα τα καίρια ζητήματα επικαιρότητας, και ιδίως τα εθνικά θέματα και τα αποτελέσματα της πρόσφατης επίσκεψης στις ΗΠΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εκατέρωθεν πυρά κυβέρνησης - Τσίπρα για την αμυντική συνεργασία Ελλάδας - ΗΠΑ

Συνάντηση Μητσοτάκη – Τσίπρα: Οι συμβουλές για το τζετ λαγκ και ο χαλαρός διάλογος on camera

Γεννηματά σε Μητσοτάκη: Βρέθηκες από τα βουνά στα βαθιά, έπρεπε να γίνει συμβούλιο πολιτικών αρχηγών

Tags:
ελληνοτουρκικά, εθνικά θέματα, πρωθυπουργός, Ελληνική Λύση, Βουλή, αντικαπνιστικός νόμος, Κυριάκος Βελόπουλος, Κυριάκος Μητσοτάκης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK