21:27 02 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκινά από την Τετάρτη συναντήσεις με υπουργούς για τον προγραμματισμό του έργου τους, όπως ανέφερε ο Στέλιος Πέτσας.

Γύρο συναντήσεων με την ηγεσία υπουργείων ξεκινά από την Τετάρτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Οι συναντήσεις Μητσοτάκη με τους υπουργούς συμπίπτουν με τη συμπλήρωση 6 μηνών από την ανάληψη της εξουσίας από τη ΝΔ και σύμφωνα με τον κ. Πέτσα ανάλογες συναντήσεις θα γίνονται στην αρχή κάθε εξαμήνου για τον προγραμματισμό του έργου τους.

«Από αύριο, Τετάρτη, ο πρωθυπουργός ξεκινάει τον γύρο συναντήσεων που κάνει στην αρχή του εξαμήνου με την ηγεσία κάθε υπουργείου ξεχωριστά, σχετικά με τον προγραμματισμό του έργου τους», ανέφερε ο κ. Πέτσας.

Στο πρώτο υπουργικό συμβούλιο μετά τον σχηματισμό κυβέρνησης, τον περσινό Ιούλιο, ο κ. Μητσοτάκηε είχε μοιράσει από ένα μπλε φάκελο σε όλους υπουργούς. Οι φάκελοι περιείχαν τους στόχους ανά υπουργείο, το πρόγραμμα δράσης μέχρι τον Δεκέμβριο κι ένα εξαμηνιαίο σχέδιο πρωτοβουλιών. Ο πρωθυπουργός είχε διαμηνύσει μάλιστα ότι θα γίνεται αξιολόγηση κάθε υπουργείου σχετικά με την εκπλήρωση των στόχων που έχουν τεθεί.

Το πρόγραμμα των συναντήσεων Μητσοτάκη με την ηγεσία των υπουργείων

Ο Στέλιος Πέτσας ανακοίνωσε σήμερα τον προγραμματισμό των πρώτων συναντήσεων του Κυριάκου Μητσοτάκη με την ηγεσία των υπουργείων.

Η πρώτη συνάντηση θα γίνει με την ηγεσία του υπουργείου Τουρισμού, την Τετάρτη.

Την Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου, ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί με την ηγεσία του υπουργείου Εργασίας.

Την Τρίτη, 21 Ιανουαρίου, ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί με την ηγεσία του υπουργείου Παιδείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι πρώτοι κανόνες του Μητσοτάκη στους νέους υπουργούς - Απαγορεύεται η πρόσληψη συγγενών

Μητσοτάκης στους υπουργούς: Ούτε μία μέρα για χάσιμο, δεν σταματάμε μόνο στην ψήφιση ενός νόμου

Tags:
πρωθυπουργός, υπουργείο, υπουργός, Κυβέρνηση, Κυριάκος Μητσοτάκης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK