15:14 29 ΜΑΡΤΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
Εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας (55)
0 0 0
Βρείτε μας

«Η κ. Σακελλαροπούλου συνέπραξε και συμπράττει, επιτέλεσε και επιτελεί την σκοπιμότητα να παραδοθεί επί πίνακι το κεφάλι του Αλεξάντερ Βίνικ στη Γαλλία και τις ΗΠΑ».

Υψηλούς τόνους κατά της επιλογής της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου διατηρεί η Ζωή Κωνσταντοπούλου προειδοποιώντας ότι το όνομά της θα γραφτεί στην ιστορία δίπλα στο όνομα του Θεόδωρου Πάγκαλου για την υπόθεση Οτσαλάν.

«Η κα Σακελλαροπούλου συνέπραξε και συμπράττει, επιτέλεσε και επιτελεί την σκοπιμότητα να παραδοθεί επί πίνακι το κεφάλι του Αλεξάντερ Βίνικ στη Γαλλία και τις ΗΠΑ και στην αποστέρηση των βασικών δικαιωμάτων του Αλεξάντερ Βίνικ, που βρίσκεται στην 28η ημέρα απεργίας πείνας» σημείωσε.

Σε ανάρτησή της στο Facebook, έκανε γνωστό ότι «σήμερα με εντολή της κυβέρνησης που πρότεινε την κ. Σακελλαροπούλου, εμποδίζονται η συμβολαιογράφος και ο διερμηνέας να έρθουν σε επαφή με τον Αλεξάντερ Βίνικ στο θάλαμο νοσηλείας και κράτησής του, για να υπογράψει πληρεξούσια και δηλώσεις για την άσκηση των δικαιωμάτων του ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας, ενώ η προθεσμία υποβολής τους λήγει στις 14:30».

«Η Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, που προτάθηκε χθες από τον Πρωθυπουργό για επόμενη Πρόεδρος της Δημοκρατίας, δήλωσε χθες ότι...στο πρόσωπό της τιμάται η Δικαιοσύνη και η σύγχρονη Ελληνίδα. Ακόμη μίλησε για κράτος δικαίου και δικαιώματα. Πρόκειται για προκλητική, οργουελική δήλωση» καταλήγει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κωνσταντοπούλου: Η κ. Σακελλαροπούλου επέδειξε διαθεσιμότητα να παραβιάσει τα δικαιώματα του Βίνικ

Θέμα:
Εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας (55)
Tags:
Αλεξάντερ Βίνικ, Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, Ζωή Κωνσταντοπούλου
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK