11:57 06 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
Εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας (55)
0 0 0
Βρείτε μας

Ο Κυριάκος Βελόπουλος είπε ότι η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου «δεν είναι διεθνώς αναγνωρισμένο πρόσωπο» και εκτίμησε ότι η ΝΔ έκανε «μια αριστεροφοβική επιλογή».

Την αντίθεσή του στην επιλογή της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου για Πρόεδρο της Δημοκρατίας εξέφρασε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης υποστήριξε ότι η κ. Σακελλαροπούλου δεν είναι διεθνώς αναγνωρισμένο πρόσωπο.

«Από την πρώτη στιγμή είχα δηλώσει ότι θέλω έναν Πρόεδρο της Δημοκρατίας που θα μπορεί διεθνώς να ακούγεται. Εδώ έχουμε ένα πρόβλημα», δήλωσε ο κ. Βελόπουλος, μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1.

Πρόσθεσε ότι η Κατερίνα Σακελλαροπούλου είναι αξιοσέβαστη, «αλλά δεν είναι διεθνώς αναγνωρισμένη».

«Θα μιλήσει στη Σπάρτη, αλλά δεν θα ακουστεί ποτέ στην Ουάσιγκτον ή στο Βερολίνο», υποστήριξε ο κ. Βελόπουλος.

«Η Νέα Δημοκρατία έκανε μια αριστεροφοβική επιλογή. Έχει το φοβικό σύνδρομο της Αριστεράς», εκτίμησε, εξηγώντας ότι πρόκειται για μια αντίληψη πως «πρέπει να κάνουμε το χατίρι της Αριστεράς ή της ψευτο-Αριστεράς».

Σημείωσε ότι η κ. Σακελλαροπούλου είναι γνωστό πως έχει «μια αριστερή, κεντροαριστερή προσέγγιση» και εκτίμησε ότι η ΝΔ προχώρησε στην κίνηση αυτή «για να στριμώξει τον ΣΥΡΙΖΑ».

«Εγώ ήθελα ένα πρόσωπο διεθνούς ακτινοβολίας», υπογράμμισε ο Κυριάκος Βελόπουλος σημειώνοντας ότι επειδή ο ΠτΔ «δεν έχει θεσμικές αρμοδιότητες» θα ήθελε τουλάχιστον «να ακούγεται» εκτός συνόρων.

Θέμα:
Εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας (55)
Tags:
Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, Ελληνική Λύση, Κυριάκος Βελόπουλος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK