05:06 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υπόκειται σε σειρά απεικονιστικών και εργαστηριακών εξετάσεων, ενώ για κάθε εξέλιξη θα ακολουθήσει νεώτερη ανακοίνωση του νοσοκομείου.

Ο Τρύφων Αλεξιάδης εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Νευρολογική Κλινική του ΓΝΑ «Γ.Γεννηματάς» με την κατάστασή του να είναι ελεγχόμενη,

Σύμφωνα με το σημερινό ιατρικό ανακοινωθέν, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υπόκειται σε σειρά απεικονιστικών και εργαστηριακών εξετάσεων, ενώ για κάθε εξέλιξη θα ακολουθήσει νεώτερη ανακοίνωση του νοσοκομείου, αναφέρει το ΑΜΠΕ.

Υπενθυμίζεται πως ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας και κατέρρευσε.

Δίπλα του έσπευσαν γιατροί βουλευτές για να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες πριν τον μεταφέρουν στο ιατρείο της Βουλής.

Ο κ. Αλεξιάδης μεταφέρθηκε αμέσως στο ιατρείο τη Βουλής, απ' όπου τον παρέλαβε το ΕΚΑΒ για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο, ενώ η συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ διακόπηκε.

Χθες, ο ίδιος έκανε ανάρτηση στο Facebook μέσα από το νοσοκομείο, στην οποία αναφέρει ότι είναι καλά και ευχαριστεί τον κόσμο για τις ευχές και το ενδιαφέρον.

Tags:
ΣΥΡΙΖΑ, βουλευτής, λιποθυμικό επεισόδιο, λιποθυμία, υγεία, νοσοκομείο, Τρύφων Αλεξιάδης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK